MøreRoyal i fargen grå

Royalimpregnerte materialer kan fargesettes, og får da en nydelig, transparent overflate, hvor trestrukturen fortsatt er synlig. En av fargene som virkelig har skutt fart de siste årene, er fargen grå.

Foto: Ingeborg Skrudland

Farger på royalimpregnerte materialer

MøreRoyal leveres i fem ulike farger: brun, grå, setersvart, oker og natur (upigmentert). Fargene er transparente og gir en synlig trestruktur, et naturlig uttrykk og en levende overflate. Det blir også en svak variasjon i overflaten ved at kjerneved, yteved og kvist har forskjellig olje- og fargeopptak. I tillegg vil det være variasjon og ulikt fargeopptak på en høvlet og uhøvlet overflate. Royalimpregnerte materialer vil altså ikke ha en dekkende overflatefarge som beis eller maling, men et vakkert overflatespill både på det enkelte bord, og på en samlet montert flate.

Les mer om MøreRoyal og farger

MøreRoyal kledning, terrasse, tretak og lekter i grå

Royalimpregnerte materialer i grå har blitt en «kioskvelter» de senere årene, og er du på jakt etter å følge trendene er grå absolutt en høyaktuell farge for deg. MøreRoyal i fargen grå har en varm grånyanse som vil gråne ytterligere over tid.

Nb! Siden fargen ikke er dekkende kan du oppleve grønnskjær i gråfargen når materialene er nye, som følge av kobberet i impregneringen, eller brunskjær, som følge av at trefargen skinner gjennom pigmentene. Dette vil etter en tid endre seg, og de grå pigmentene vil bli mer fremtredende.

Er ikke grå fargen for deg, eller vil du ta en titt på øvrige farger før beslutningen tas?

Eller kanskje ønsker du å kombinere farger for å få et mer variert og spennende uttrykk?

Natur MøreRoyal. Foto: Vestbris
Foto: Vestbris AS

Les vår artikkel: MøreRoyal og farger

Vil du vite mer om det enkelte produkt?

  1. Kledning
  2. Terrassebord
  3. Tretak
  4. Lekter / spiler

Hvorfor velge fargen grå?

Grå kledning

MøreRoyal grå er en varm gråfarge, som oppleves harmonisk, lun og naturlig. Varme gråtoner passer de fleste former for arkitektur, og kan like gjerne brukes på tradisjonelle bygg, som på moderne, strammere bygg. MøreRoyal grå vil over tid gråne ytterligere, etter hvert som den påvirkes av vær og vind. Siden gråtoner kan oppleves som tidløse er det kanskje ikke så rart at dette er vår bestselgende farge både på terrassebord og kledning?

Trenger du inspirasjon? Ta en titt på våre inspirasjonssider og vårt kundegalleri.

Farger over tid

MøreRoyal er royalimpregnerte / dobbeltbehandlede materialer, der impregnering og olje presses inn i treverket for å oppnå maksimal beskyttelse. Fargepigmentene blir imidlertid liggende i overflaten, og vil etter hvert som de påvirkes av vær og vind endres og blekes. Hvordan endelig sluttresultat vil bli er individuelt, og det finnes ikke et endelig fasitsvar, men fargene vil fremstå mer dempet over tid.

Les vår artikkel: Farger over tid

Pris på royalimpregnerte materialer i fargen grå

Pris på MøreRoyal kledning, terrasse, tretak eller lekter i grå finner du hos din byggevareforhandler.

Oversikt over våre forhandlere finner du her.

Inspirasjoner