Hagestue

Talgø PlusConcept

Talgø PlusConcept er et system bygd på enkle prinsipper. Konseptet består av hagestuer og uteboder i MøreRoyal, hvor modellene leveres som ferdige moduler som er enkle å sette opp. I tillegg er det fullt mulig å sette sammen sin egen hagestue eller utebod etter spesifikke behov, ved hjelp av vår 3D Byggmodul.

Arkitekttegnet hagestue og utebod

Talgø PlusConcept er utviklet i samarbeid med BLOM arkitekter, og siden alle elementer til PlusConcept-systemet leveres med MøreRoyal-materialer får du en utestue eller utebod som både er vakker og varig. Dobbelt behandlet er nemlig dobbelt så bra!

Om BLOM arkitekter

 • Kontorer i Namsos, Kolvereid og Trondheim
 • Leverer skreddersydde løsninger for private, næringsliv og det offentlige
 • Lang og bred erfaring innen moderne trearkitektur og bærekraftige byggeprosesser
 • Spesialisert på modulbasert/industrialisert byggdesign
 • Ta kontakt her

Talgø PlusConcept er et fleksibelt system, slik at du har alle muligheter til å tilpasse deg miljøet du bygger i. Derfor spiller det liten rolle om du bygger for enebolig i byggefelt, på hytta, i parker og friområder, offentlige bygg eller andre, store næringsbygg. Her finner du modeller som passer de fleste formål.

Enkelt å montere – og håndtere

Det mest geniale med PlusConcept-systemet er likevel at det er enkelt å montere. Med litt hjelp fra en handy håndlanger, så kan en privatperson fint sette opp et middels stort byggesett i løpet av en helg!

Alle moduler leveres i 60 cm og 120 cm bredder og 220 cm høyde. Dybden på alle byggene er 266 cm (utvendig mål), så variasjonen ligger i designet. Noen systemer er åpne, mens andre er tette, og det er fullt mulig å kombinere med ulike glassfeltløsninger og dørløsninger – slik at du blir fornøyd.

Ferdigbehandlet hagestue og utebod

Hagestuer og uteboder fra PlusConcept-systemet leveres med MøreRoyal-materialer, som betyr at du får alle fordeler som kommer med MøreRoyal: ferdigbehandlet, klar til montering og ingen behov for etterbehandling på 10-20 år. Om du vil friske opp fargene før den tid så er det helt opp til deg.

Les mer om vedlikehold av MøreRoyal her

Visste du at?

MøreRoyal er trevirke som først er trykkimpregnert, og så vakuumkokt i olje. Det gir en vedlikeholdsvennlig, naturlig og vakker fasade med hele 50 års råtegaranti.

Velg blant våre ulike standardmodeller, eller design din egen utestue eller utebod med vår 3D Byggmodul. Her er modellene du kan velge blant:

Våre standardmodeller

Hvorfor velge MøreRoyal?

 • Minimalt vedlikehold

  MøreRoyal er ferdig behandlede materialer klare til bruk, og krever lite og enkelt vedlikehold over tid

 • Kun det beste er godt nok

  For å bli et MøreRoyal-produkt må materialet gjennom egne sorteringskrav for å sikre god kvalitet

 • Garanti mot råte

  Trelast som er vedlikeholdt og montert etter anvisning er dekket av en 50 års garanti

Inspirasjoner