Alt om MøreRoyal

HVORFOR VELGE MØREROYAL?

Premium materialer

Kun det beste er godt nok!
Vi bruker kun førstesortert trevirke i produksjonen av MøreRoyal, og alle materialer gjennomgår en grundig kvalitetskontroll. I denne prosessen benyttes toppmoderne teknologi, som sørger for at materialene scannes og sjekkes opp mot strenge kvalitetskrav. Det gjør at vi trygt kan sette vårt kvalitetsstempel på all MøreRoyal som har passert våre interne kontroller.

Formstabile materialer

Royalimpregnering gir materialer med minimalt av vridning, krymping, svelling og sprekking. Siden materialene er beskyttet mot endringer som følge av stadig varierende temperaturer og fuktighet vil materialene også flise mindre.

Lite og enkelt vedlikehold

I MøreRoyal-prosessen kokes olje inn i trevirket, slik at beskyttelsen varer ekstra lenge. Når det er behov for å etterfylle olje, enten av kosmetiske eller kvalitetsmessige hensyn, gjøres det enkelt ved å tilføre litt mer MøreRoyal olje til treet.

Les mer om vedlikehold her

50 års råtegaranti

MøreRoyal er dobbelbehandlet trelast – først trykkimpregnert og deretter kokt i olje under vakuum. Denne behandlingen kapsler impregneringen inn i treet og sørger for en ekstrem råtebeskyttelse. Faktisk har MøreRoyal den aller beste holdbarhetsklassifisering, holdbarhetsklasse 1 – og hele 50 års råtegaranti.

Les mer om vår 50 års råtegaranti og betingelser

Miljøvennlig

MøreRoyal har gjennom årene blitt sertifisert, klassifisert og vurdert fra råstoff til ferdig bygg med gode score i alle ledd. Produktet blir produsert av nordisk bærekraftig skog, selve produksjonsprosessen har lite utslipp og produktet har egenskaper som gir lang levetid. Dette er parameter som gjør MøreRoyal til er et miljøvennlig og trygt valg både i dag og for fremtiden, med svært god score i Breeam NOR-sertifiserte bygg.

Invester i fritid

Sammenlignet med andre ferdigbehandlede kledningstyper kommer MøreRoyal gunstig ut i pris. De lange vedlikeholdsintervallene gjør også at du sparer mye tid og gir et godt langtidsregnskap.

Sagastad

Levende tre

Tre er et vakkert, organisk materiale, der ingen helt nøyaktig kan forutse hvordan trevirket vil påvirkes og endres over tid. Trevirket lever nemlig med omgivelsene.

Og selv om MøreRoyal er dobbeltbehandlede materialer, tilsatt ekstra krefter for å motstå et røft og tøft klima, er det også levende treverk. Her kommer treverkets naturlige fargevariasjoner til sin rett, uten å gjemmes bak en dekkende overflate.

Vakkert. Varig. Naturlig.

Les mer om egenskapene ved levende tre her