Kataloger

Her finner du våre kataloger i nettutgave.

NYHET – INSPO | MøreRoyal Inspirasjonsmagasin

Med dette magasinet ønsker vi å invitere deg inn i vårt inspirasjonsunivers, fylt med artikler, oppskrifter og tips som vi håper vil gi deg en ørliten dytt på stien mot å skape det uterommet akkurat DU drømmer om!

NYHET – DIY med MøreRoyal

Se vår helt nye DIY-katalog. Enten du er en erfaren håndverker eller en nybegynner, er det alltid rom for å la kreativiteten blomstre og gi uterommet litt ekstra personlig preg. Ditt DIY-eventyr venter…

NYHET – Uterom

Se vår splitter nye katalog om uterommet. Mye inspirasjon og tips om våre produkter for hele uterommet. Alt i MøreRoyal selvfølgelig.

MøreRoyal – farger over tid

Velger du MøreRoyal kan du velge blant fem ulike farger som alle gir et naturlig uttrykk og en levende overflate. Fargene er transparente, noe som fører til at trestrukturen er synlig og gir materialene en langt mer levende overflate. Lurer du på hvordan fargene kan utvikle seg over tid kan du se eksempler i vår katalog her.

Concise Collection

Se vår katalog om Concise Collection – en kolleksjon for moderne boliger med fokus på enkelt vedlikehold, der alle produkter har designlikhet og er utviklet for å passe sammen.

MøreRoyal kledning

Førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk. Se vår kledningskatalog med mye nyttig info og flotte foto.

MøreRoyal Terrasse

Sehen Sie sich unseren Terrassenkatalog mit Inspirationen und Tipps für den Außenbereich und den Garten an.

MøreRoyal terrace

See our MøreRoyal terrace catalog with inspiration for the outdoor space and garden.

Talgø PlusConcept

Se vår hagestuekatalog om Talgø PlusConcept by BLOM ByggDesign. Hagestuer og boder laget av element i MøreRoyal. Modulbaserte løsninger med stor fleksibilitet og valgfrihet, høy kostnadseffektivitet og moderne design!

Levegger i MøreRoyal

Et ny generasjon norskproduserte levegger i MøreRoyal med moderne design og designlikhet med hagestuer og multiboder fra Talgø PlusConcept.

Vi tar forbehold om evt. pris- og produktendringer samt trykkfeil.