Talgø MøreRoyal kledning og fasade på en moderne funkis-villa.

Kledning og fasade

MøreRoyal kledning leveres i et bredt spekter av klassiske og moderne profiler, i flere ulike dimensjoner tilpasset ulike stilarter og arkitektur. Det blir en smakssak og praktisk vurdering om huset ditt skal ha stående eller liggende, smal eller bred, slett eller profilert kledning. Kanskje vil du kombinere flere typer kledning?

MøreRoyal er en av få trekledninger som leverer en one-stop-shop-løsning. Kledningen er 100% ferdigbehandlet, klar til å skrus på veggen, uten behov for ekstra toppstrøk. Med andre ord; MøreRoyal kommer fiks ferdig fra fabrikk til fasade.

Kledning og fasade i MøreRoyal har mange gunstige fordeler – for både privat og proff.

Les mer om fordelene her.

MøreRoyal kledning – klasse D

En videreutvikling av MøreRoyal-merkevaren finnes nå for kledning, med forbedrede brannegenskaper tilhørende klasse D. MøreRoyal kledning 2.0 er den aller første royalimpregnerte kledningen dokumentert i klasse D, og er et nyskapende og spennende produkt på fasademarkedet. Siden MøreRoyal kledning 2.0 er et ferdigprodukt og derfor ikke vil endre brannklasse etter at den er ferdig montert på vegg, kan det også hevdes at den er mer brannbestandig enn mye malt og beiset trekledning*.

Les mer om MøreRoyal kledning 2.0 i klasse D her

MøreRoyal kledning – klasse E

Den originale MøreRoyal kledning klassifiseres i brannklasse E, og kan brukes på det meste som bygges i tre, med enkle grep.

Les mer om hvordan du kan bruke MøreRoyal kledning i klasse E her

* Mange trekledninger som dokumenteres i klasse D ut fra fabrikk endrer brannklasse ved etterbehandling eller påføring av toppstrøk. Sjekk hvert enkelt produkts FDV for hva som gjelder ditt produkt.

Våre kledningsprofiler

Hvorfor velge MøreRoyal?

  • Minimalt vedlikehold

    MøreRoyal er ferdig behandlede materialer klare til bruk, og krever lite og enkelt vedlikehold over tid

  • Kun det beste er godt nok

    For å bli et MøreRoyal-produkt må materialet gjennom egne sorteringskrav for å sikre god kvalitet

  • Garanti mot råte

    Trelast som er vedlikeholdt og montert etter anvisning er dekket av en 50 års garanti

Inspirasjoner