Leilighetsbygg i MøreRoyal

Skal du etablere deg på boligmarkedet for første gang, eller synes du hus med stor hage begynner å bli «en mann for mye»? Da er gjerne en ny og moderne leilighet tingen, og det selges nå leiligheter som aldri før, både i byene og i langt mer rurale strøk. Flere av de nye leilighetsbyggene bruker royalimpregnerte materialer, enten i form av MøreRoyal kledning, terrasse, tretak eller lekter. Med et bredt spekter av klassiske og moderne profiler, flere ulike dimensjoner og farger, gir det mange spennende bygg.

Her ser du noen av leilighetsbyggene som er oppført med MøreRoyal de siste årene:

1. Heimdal Atrium

PROSJEKT: Heimdal Atrium
Foto: Asbjørn Gravås

På Heimdal i Trondheim ligger leilighetsbygget Heimdal Atrium, som ble ferdigstilt i 2020. Leilighetsprosjektet består av flere 3- og 4-etasjers blokker som samlet huser 88 leiligheter og næringsvirksomhet. Prosjektet er det Trym Bolig som står bak, med Trym Bygg og Anlegg som totalentreprenør. På fasadene falt valget på MøreRoyal kledning i fargen oker (dobbelfals rettkant) som hovedfarge, med enkelte innslag av MøreRoyal i fargen brun (60 grader) som kontrast.

Talgø MøreTre AS har levert royalimpregnert kledning til prosjektet Heimdal Atrium.

Les mer om Heimdal Atrium her

2. Lillo Gård

Lillo Gård
Foto: Brynjar Ansnes Moe

Det er OBOS som står bak prosjektet Lillo Gård i Nydalen i Oslo, hvor det er bygd hele 415 leiligheter fordelt på 11 blokker. Gamle, ærverdige Lillo Gård står i sentrum av begivenhetene, og har også blitt oppgradert til dagens standard, i tillegg til at det er etablert et eget torg med matbutikker, konditori, blomsterforretning, kafé og små butikker med kvalitetsvarer. Prosjektet er oppført med MøreRoyal kledning (dobbelfals tett) i fargen setersvart. Entreprenør for prosjektet har vært AF Gruppen.

Talgø MøreTre AS har levert royalimpregnert kledning til prosjektet Lillo Gård.

Les mer om Lillo Gård her

3. Ruskeneshaugen

Ruskeneshaugen
Foto: Byggmester Hitland

Tar du turen til Bergen kan du ta prosjektet Ruskeneshaugen i nærmere øyesyn. Her har byggherre Backer Bolig og entreprenør Byggmester Hitland bygd 11 rekkehus og 14 leiligheter fordelt på totalt tre bygg. Prosjektet er tegnet av Tysseland Arkitektur, og formspråket har blitt tillagt stor betydning undervegs i prosessen. Målet har vært å ivareta et spennende uttrykk på de enkeltstående enhetene, samtidig som prosjektet samlet sett fremstår helhetlig og med god estetikk. Byggene er kledt med MøreRoyal kledning i setersvart (dobbelfals rettkant med fuge) og natur (dobbelfals ny type 60 gr.).

Talgø MøreTre AS har levert royalimpregnert kledning til Ruskeneshaugen.

Les mer om Ruskeneshaugen her

4. Piletunet

Piletunet
Foto: Gravdalgruppa

På Piletunet i Førde bor beboerne i rolige og landlige omgivelser, samtidig som sentrum og et variert tjenestetilbud kun er en kort spasertur unna. Piletunet er bygd som et «klyngetun», hvor seks bygg med totalt 40 leiligheter omkranser et bilfritt, indre tun, som samtidig utgjør en trygg og sosial samlingsplass. Det er Gravdalgruppa som har vært entreprenør for Piletunet, hvor det er brukt MøreRoyal kledning (dobbelfals – gammel type) i fargene grå og setersvart på fasadene.

Talgø MøreTre AS har levert royalimpregnert kledning til Piletunet.

Les mer om Piletunet her

Se andre referanseprosjekter i MøreRoyal

Inspirasjoner