PROSJEKT: Ruskeneshaugen

På Søreide i Bergen finner du prosjektet Ruskeneshaugen, 11 rekkehus og 14 leiligheter, oppført av Byggmester Hitland på oppdrag for Backer Bolig. Med fokus på både formspråk, gjennomtenkte materialvalg og mange muligheter for tilvalg er det lett å forstå at prosjektet appellerer til kjøperne.

Sjekk ut Byggmester Hitland sin video fra Ruskeneshaugen.

Om prosjektet

De 11 rekkehusene er fordelt på to bygg, mens de 14 leilighetene er fordelt på tre bygg, med et samlet areal (BRA) på ca. 2.300 kvadratmeter. Tysseland Arkitektur har tegnet boligene, og har tillagt formspråket avgjørende betydning. Hver enhet skal fremstå som en selvstendig enhet, samtidig som både leilighetsbygg og kjedede rekkehus skal fremstå helhetlige og med gjennomgående god estetikk totalt sett.

Leilighetene har ulik størrelse og utforming, fra de minste på ca. 56 kvadratmeter, til de største på ca. 89 kvadratmeter, med litt mer tumleplass. Rekkehusene er på ca. 120 kvadratmeter. Behovet for individuelle tilpasninger har vært godt ivaretatt, men mange muligheter for tilvalg, noe som ofte er avgjørende for den som er på boligjakt. Siden uterommet har fått større betydning de siste årene, har byggherre og entreprenør også lagt stor vekt på dette. På Ruskeneshugen har alle boliger helt eller delvis overbygde terrasser, og det er lagt til rette for et aktivt og sosialt liv i nabolaget, med gjesteparkering, lekeplasser, sittegrupper og pent opparbeidet uteområde.

Prosjektet er klart for innflytting i august 2020, og vi håper alle nye beboere på Ruskeneshaugen vil nyte sin nye tilværelse på Søreide.

Les mer om Ruskeneshaugen hos Byggmester Hitland

Les mer om Ruskeneshaugen hos bygg.no

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal® kledning i natur og setersvart til Ruskeneshaugen.

INFORMASJON – Ruskeneshaugen

Kategori: Eneboliger og rekkehus // Leilighetsbygg
Adresse: 5251 Søreidegrend, Bergen
Byggherre: Backer Bolig AS
Entreprenør: Byggmester Hitland
Arkitekt: Tysseland Arkitektur
MøreRoyal®: Kledning
Profil/Dimensjon: Kledning 19×148 dobbelfals rettkant m/fuge
Kledning 19×148 dobbelfals ny type 60 gr.
Farge: RO0 natur // RS25 setersvart
Ferdigstilt 2020

Andre eneboliger og rekkehus i MøreRoyal®

Andre leilighetsbygg i MøreRoyal®

Kilder: bygg.no / Byggmester Hitland
Foto: Byggmester Hitland