PROSJEKT: Piletunet – Førde

På Piletunet i Parken summer det nå av liv, etter hvert som glade beboere har flyttet inn i sine nye og topp moderne leiligheter i Førde. Å bo nær sentrum, men likevel landlig, appellerte til mange kjøpere, som nå nyter flott utsikt, attraktive turområder og nærhet til det meste Førde kan by på. Gravdalgruppa står bak det populære prosjektet, hvor du nå må være raskt ute hvis du skal sikre deg en av de aller siste leilighetene.

Piletunet
Piletunet
Piletunet

Om prosjektet

Piletunet er en del av Parken Bustadtun i umiddelbar nærhet til Førde sentrum. Her finner du totalt 40 enheter, fordelt på leiligheter og rekkehus. Enhetene varierer i størrelse og prisklasse, og det er derfor en miks av ungdom, familier og seniorer som har funnet sin drømmebolig i et sentrumsnært, men fredelig område i Sunnfjord.

Piletunet er bygd som et «klyngetun», med seks bygg som omkranser et bilfritt, indre tun. Det indre tunet utgjør en sosial møteplass hvor man kan treffes på tvers av generasjoner og livssituasjon, og skape et trygt og hyggelig miljø for både liten og stor. Har du behov for privatliv ivaretas det også, i form av privat uteplass for hver enkelt boenhet.

Les mer om beboerne i Piletunet i Parken.

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal® kledning i grå og svart til Piletunet.

INFORMASJON – Piletunet

Kategori: Leilighetsbygg
Adresse: Parkgata, 6809 Førde (ved Hafstadparken)
Byggherre: Parken Bustadtun AS
Entreprenør: Gravdalgruppa og Åsen & Øvrelid
Arkitekt: Arki Arkitekter AS
MøreRoyal®: Kledning
Profil/Dimensjon: Dobbelfals gammel type (28º) // 19×148
Farge: RG.25 grå / RS.25 setersvart
Ferdigstilt 2020

Andre leilighetsbygg i MøreRoyal®

Kilder: Gravdalgruppa / gravdal.no
Foto: Gravdalgruppa