PROSJEKT: Heimdal Atrium

I Heimdal sentrum i Trondheim finner du Heimdal Atrium, et boligprosjekt med hele 88 leiligheter kombinert med næringsvirksomhet, fordelt på tre- og fire-etasjers boligblokker. Boligblokkene har blitt et fint supplement til den gamle, lokale bebyggelsen på Heimdal, og både form og farge har bidratt til at byggene har fått et lunt særpreg som passer godt i bybildet.

PROSJEKT: Heimdal Atrium
PROSJEKT: Heimdal Atrium
PROSJEKT: Heimdal Atrium

Om prosjektet

Det er Trym Bolig som står bak prosjektet på Heimdal. Da planene opprinnelig ble presentert ble de først møtt med noe skepsis, da lokalmiljøet var usikre på hvordan byggene ville passe inn blant den eksisterende bebyggelsen i området. Etter hvert som prosjektet tok form, stilnet imidlertid de kritiske røstene, og prosjektleder hos entreprenør Trym Bygg og Anlegg, Magnus Svare, forsikrer bygg.no om at tilbakemeldingene nå er av det langt mer positive slaget:

– Vi får høre fra alle hold at Heimdal Atrium er en fin tilvekst til den gamle lokale bebyggelsen, og at boligblokkene slett ikke ble så dominerende som noen hadde fryktet. Selv fra konkurrenter i bransjen har vi fått svært positive kommentarer.

Selv om Heimdal ligger litt utenfor Trondheims bykjerne finner du likevel alt et moderne sentrum bør ha. På Heimdal er du nemlig omgitt av både dagligvarebutikker, treningssenter, frisør, apotek og restauranter, for å nevne noe. Da er det kanskje ikke så rart at Heimdal beskrives som byen ved byen?

I boligblokkene i Heimdal Atrium er det totalt 88 leiligheter, hvorav kun er fåtall nå er ledige. Leilighetene varierer i størrelse, fra mindre to-roms, til fleksible treroms – og strøkne toppleiligheter på inntil 135 kvm.
De fleste fasadene er kledt med royalimpregnert kledning, som krever lite vedlikehold og har svært lang holdbarhet. MøreRoyal i fargen oker sørger for at byggene får et lunt uttrykk, noe som ser ut til å ha falt i smak både hos kjøpere og lokalbefolkningen på Heimdal.

Her kan du lese mer om Heimdal Atrium

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal kledning i oker til Heimdal Atrium.

INFORMASJON – Heimdal Atrium

Kategori: Leilighetsbygg
Adresse: Heimdal, Trondheim
Byggherre: Trym Bolig (Heimdal Sentrum AS)
Entreprenør: Trym Bygg og Anlegg
Arkitekt: Per Knudsen Arkitektkontor
MøreRoyal: Kledning
Profil/Dimensjon: 19×148 Dobbelfals rettkant (oker)
19×148 60 grader (brun) – for kontrast
Farge: RB.10 brun / RY.20 oker
Ferdigstilt 2020

Andre leilighetsbygg i MøreRoyal

Kilder: bygg.no / heimdalatrium.no
Foto: Asbjørn Gravås