Jobbe i Talgø?

Hos Talgø tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre – hver eneste dag.
Du får utvikle deg selv, og samtidig spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet.

Foto: Nathan W. Lediard

Dette tilbyr vi

Talgø er et stort konsern med mange ulike selskaper samlet under en felles konsernledelse. I alle våre selskaper har vi til enhver tid stort behov for kompetanse og dyktige fagarbeidere. Alle ansatte som kommer til Talgø følger et eget onboarding-program ved oppstart. Slik blir du godt kjent med både konsernet, kollegaer og kommende arbeidsoppgaver.

Våre selskaper

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter kompetanse, så ta gjerne kontakt dersom du mener at du kan være en aktuell kandidat for oss:

Telefon: +47 71 65 80 00
E-post: jobb@talgo.no

Bli lærling i Talgø

Å være lærling gir en smakebit på arbeidslivet og er på mange måter som å ha en helt vanlig jobb. Velger du yrkesfag kan du kombinere studier og praktisk arbeid, og du går vanligvis 2 år på skole, før du deretter går 2 år i lære hos en bedrift. Hos Talgø tar vi inn lærlinger i flere av våre selskaper, og vi er spesielt på jakt etter lærlinger innen bygg- og anlegg.

Ønsker du å søke lærlingeplass?
Send en enkel søknad til jobb@talgo.no, så er det kanskje du som blir en del av Team Talgø i fremtiden?

Skoleoppgaver

I Talgø kontaktes vi jevnlig av elever og studenter som jobber med skoleoppgaver og som ønsker å skrive om oss eller våre produkter / tjenester. Vi strekker oss alltid langt for å kunne bistå de som ønsker å fordype seg i Talgø.

Ønsker du å skrive oppgave for Talgø?
Ta kontakt med daglig leder i det selskapet du ønsker å skrive om, så får du hjelp til å komme i kontakt med den som best kan hjelpe deg.