Heim Hytter + MøreRoyal = sant

«Velkommen heim», sier Heim Hytter, og inviterer inn til et hytteliv i takt med trender i tiden. Som ny aktør i markedet har Heim Hytter nemlig funnet sin nisje, med fokus på design, deling og bærekraft. Bygget i massivtre representerer Heimhytta det aller fremste innen moderne norsk byggeskikk. Og tretak, kledning og terrasse? Det er selvsagt i miljøvennlig MøreRoyal.

Heim hytter og MøreRoyal

Heim Hytter er en nykommer på hyttemarkedet, men har gjort en entré det er verdt å merke seg. De tilbyr nemlig eksklusive smarthytter i norsk massivtre, tilrettelagt for et moderne hytteliv.

Heim hytter og MøreRoyal
Heim hytter og MøreRoyal

Konseptet bygger på det egenutviklede HH-systemet, og du kan velge mellom 6 ulike hyttestørrelser med moduler på ca. 10 m². Innenfor hver modul har du mulighet til å velge mellom ulike fasadeløsninger, alt etter hva som passer deg og dine.

Heimhytta er et godt valg, uansett om du søker fjellets lune ro, eller sjøluft og skjærgårdsidyll. Sommerheim kalles kystkolleksjonen, hvor stikkordene er lyst, lunt og luftig.

Les mer om Sommerheim her

Vinterheim er fjellkolleksjonen, hvor fokuset skifter fra lavland til høyfjell. I lune rom ute og inne er Heimhytta arenaen for de store naturopplevelsene på fjellet.

Les mer om Vinterheim her

Heimhytta og massivtre

Heim hytter og MøreRoyal
Heim hytter og MøreRoyal

Hos Heim Hytter står bærekraft høyt på agendaen. Det har ført til en hytte spesielt utviklet for produksjon i massivtre. En klimanøytral løsning, med overlegne gjenbruks-/gjenvinningsegenskaper og minimalt med avfall i produksjon. Rask og enkel oppføring på tomten sikrer i tillegg at naturen rundt skånes, uten store sår i landskapet. Og leverandøren, den er selvsagt norsk.

Les mer om Splitkon, Heim Hytters leverandør av massivtre

Heimhytta og MøreRoyal

Heim hytter og MøreRoyal
Heim hytter og MøreRoyal

Heimhytta tilbys med MøreRoyal tretak, kledning og terrasse fra Concise Collection. Concise Collection er en serie med royalimpregnerte produkter til moderne arkitektur, med rette linjer og skarpe kanter for et strammere uttrykk. Alle produktene har sawcut, en spesialbehandlet overflate for den siste, eksklusive finishen. Materialene er både vedlikeholdsvennlige og miljøvennlige. Kort sagt, en Heimhytte verdig.

Les mer om Concise Collection her

Om prosjektet:

Se flere fritidsboliger i MøreRoyal her

Vil du vite mer om Heim Hytter?

Besøk dem på Facebook, Instagram eller heimhytter.no

Inspirasjoner