Hvorfor MøreRoyal i prosjekt?

MøreRoyal® er mye brukt på prosjekter med høye krav til kvalitet, lite vedlikehold, lang levetid og miljø. Vurderer du å velge MøreRoyal® på neste prosjekt? Her har du 9 gode grunner til at du bør gjøre nettopp det.

KLAR TIL BRUK

MøreRoyal er førstesorterte materialer som er klare til montering uten ytterligere toppstrøk. I MøreRoyal-prosessen blir materialene behandlet på alle sider, slik ivaretas treets egenskaper uansett ytre påvirkning. Materialene kan monteres sommer som vinter, noe som gir stor grad av fleksibilitet.

FORMSTABILT

Behandlingen MøreRoyal gir materialene egenskapene mindre vridning, krymping, svelling, sprekking og flising.

MARKEDETS BESTE RÅTEMOTSTAND

Materialene er behandlet på alle sider slik at man oppnår en ekstrem råtebeskyttelse. Behandlingen kapsler inn impregneringen i treet og sørger for beskyttelse overalt, også inn mot konstruksjon. Dette gjør at argumentet om råtefrihet står sterkt for et MøreRoyal-produkt. Talgø gir derfor hele 50 års råtegaranti på kledning.

VEDLIKEHOLDSVENNLIG

Materialene kan fint stå i 10-20 år uten noen form for etterbehandling. I disse årene blir det en kosmetisk vurdering om man ønsker å etterbehandle.

Se komplett FDV for mer informasjon om vedlikehold av det enkelte produkt.

MILJØVENNLIG

MøreRoyal er vurdert til å ha en svært god miljøprofil basert på bransjestandarden ECOproduct, og brukes derfor hyppig i BREEAM-sertifiserte bygg. Vårt PEFC-sertifikat dokumenterer bruk av bærekraftig råstoff, og vi har miljødeklarasjonen EPD på våre materialer.

Les mer om miljø og MøreRoyal her

PRIS

Sammenlignet med andre ferdigbehandlede kledningstyper kommer MøreRoyal gunstig ut i pris. Siden MøreRoyal er et ferdigprodukt vil innkjøpspris være noe høyere enn for halvfabrikat. Siden man ikke har behov for toppstrøk og materialene har lange vedlikeholdsintervallene gir MøreRoyal imidlertid et svært godt langtidsregnskap.

FARGER

Fargene på MøreRoyal er transparente, noe som fører til at trestrukturen er synlig og gir materialene en levende overflate. Det blir også en svak variasjon i overflatespillet ved at kjerneved, yteved og kvist har forskjellig olje- og pigmentopptak. Kombinasjon av ulike farger av MøreRoyal i prosjekter gir et variert og spennende uttrykk.

Les mer om farger og MøreRoyal her

CONCISE COLLECTION®

MøreRoyal er selvsagt tilgjengelig i tradisjonelle profiler og dimensjoner, men har i tillegg lansert en ny og langt mer moderne kolleksjon. Concise Collection er en serie med trelastprodukter spesialutviklet for moderne arkitektur med rette linjer, skarpere kanter og et strammere uttrykk. På hele kolleksjonen er alle profiler strammet opp, alle buede kanter og runde hjørner er fjernet og erstattet av en liten faskant i hjørnene for å hindre oppflising av materialene. Dette skaper et tydelig designuttrykk og en designlikhet i Concise Collection som sikrer at alle produktene passer sammen.

Les mer om Concise Collection her