PROSJEKT: Falkenstein B7-B8

Gravdalgruppa står bak prosjektet Falkenstein B7-B8, som består av sju flotte eneboliger i rekke, samt en tomannsbolig, alle med fantastisk utsikt over Førde. De siste rekkehusene ble solgt på 1-2-3 da de endelig landet på markedet, noe som er lett å forstå. Her har kjøperne nemlig fått et realt, lite kinderegg: lekre, moderne og praktiske hus beliggende på Førdes solside, med kort avstand til alt man måtte trenge.

PROSJEKT: Falkenstein B7-B8
PROSJEKT: Falkenstein B7-B8

Om prosjektet

Falkenstein er navnet på området hvor prosjektet ligger, ikke langt unna sentrum i Førde, med gangavstand til alt av viktige sentrumsfunksjoner, i et riktig idyllisk og fredelig strøk i Sunnfjord. Alle de kjedede eneboligene er plassert slik at man får en fantastisk utsikt over Førde, så her ligger det meste til rette for en hyggelig morgenstund. Hva med å tusle ut på terrassen for å nyte en god kopp kaffe, mens små og store våkner til liv?

Eneboligene går over tre plan, men en praktisk og gjennomarbeidet planløsning:

1.etasje: To soverom, bad og vaskerom

Hovedetasje: Stue, kjøkken, romslig gang og toalett

2.etasje: TV-stue med utgang til terrasse, to soverom og bad

Eneboligene er også utstyrt med to store terrasser. Den ene av disse er overbygd, og kan gjøres om til vinterhage, for de som måtte ønske det. I tillegg har husene to integrerte carporter og rikelig med bodplass. Her er det med andre ord lett å trives for både liten og stor.

Gravdalsgruppa har valgt å bruke royalimpregnerte materialer på store deler av prosjektet Falkenstein, med både MøreRoyal kledning og terrasse. På fasaden falt valget på kledningsprofilen dobbelfals 60 grader med fuge, som gir et moderne utseende, og et inntrykk av at det er brukt smale bord. På terrassen er det brukt MøreRoyal terrassebord i fargen natur, som med tiden vil få en naturlig og værgrå patina, og som krever minimalt med vedlikehold. Så da er det vel bare å lene seg tilbake og nyte tilværelsen i splitter ny bolig i stedet?

Les mer om Falkenstein hos Gravdalgruppa

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal kledning og terrasse til prosjektet Falkenstein.

INFORMASJON – Falkenstein B7-B8

Kategori: Eneboliger i rekke
Adresse: Falkenstein, Førde
Byggherre: Gravdalgruppa
Entreprenør: Gravdalgruppa
MøreRoyal: Kledning
Profil/Dimensjon: 19×148 Dobbelfals 60 grader m/fuge
Farge: RB.10 brun / RY.20 oker / RS.25 setersvart
MøreRoyal: Terrassebord
Profil/Dimensjon: 28×120 DUO
Farge: RO.0 natur (gråner naturlig over tid)
Se vår film om fargen RO.0 natur her
Ferdigstilt 2020

Andre eneboliger og rekkehus i MøreRoyal

Kilder: Gravdalgruppa / gravdal.no
Foto: Gravdalgruppa

Inspirasjoner