Hoteller i MøreRoyal

MøreRoyal er tilgjengelig som kledning, lekter, tretak og terrasse, og kommer i et bredt spekter av klassiske og moderne profiler, i flere ulike dimensjoner og farger, tilpasset ulike stilarter og arkitektur. Det gjør at MøreRoyal benyttes på en rekke større prosjekter, som for eksempel hoteller. Se variasjonsmulighetene, når vi her presenterer et utvalg av hoteller hvor MøreRoyal har fått ta del i rampelyset.

1. Fýri Hemsedal

Fyri Resort
Foto: fyriresort.com

Sentralt beliggende mellom alpinanlegget og sentrum av Hemsedal, ett av Norges aller beste alpinsteder, finner vi hotell- og leilighetskomplekset Fýri Hemsedal, som består av Fýri Resort og Fýri Tunet. Hotelldelen Fýri Resort er Hemsedals største hotell med 144 rom, mens leilighetsdelen, Fýri Tunet, består av 24 toppmoderne leiligheter fra 60 til 115 kvm. Bak prosjektet står byggherre AB Invest A/S, som har hatt med seg HENT AS og Nordic Office Of Architecture AS på laget.

Talgø MøreTre AS har levert tretak og kledning til prosjektet Fýri Hemsedal.

Les mer om Fýri Hemsedal

2. Quality Hotel River Station

quality river station
Foto: Lediard foto AS

Like ved Drammenselva ligger Quality Hotel River Station, et hotell med en annerledes arkitektur, hvor to ulike bygg er satt sammen til en helhet hvor kontrastene har fått spille en sentral rolle. Selve hotellet er høyt, med 247 rom fordelt på 14 etasjer, og er kledt med tradisjonell trekledning. Konferansedelen av hotellet er imidlertid lavt, og er kledt med et litt mer uvanlig materiale, metallkledning. Resultatet? Et funksjonelt hotell med et spennende arkitektonisk uttrykk. Hotellet eies av byggherre Bane NOR Eiendom, driftes av Nordic Choice, og er tegnet av arkitektfirmaet NSW Arkitektur AS.

Talgø MøreTre AS har levert kledning i fargen RY.20 oker til prosjektet Quality Hotel River Station.

Les mer om Quality Hotel River Station

3. Stad Hotell

stadhotel.no
Foto: stadhotell.no

Ervik Havfiske Gruppen står bak prosjektet Stad Hotell, hvor de to sjøbodene Furebuda og Hoddevikbuda på Stadlandet fikk gjenoppstå som hotell, etter at Selje Hotell brant ned i 2017, og sørget for underskudd på overnattingsplasser i regionen. Hotellet er bygd i en stil som løfter frem fortiden som kaihus, og har 33 gjesterom, samt muligheter for kurs og konferanser.

Talgø MøreTre AS har levert Concise kledning og bryggedekke til Stad Hotell.

Les mer om Stad Hotell

Se andre prosjekt

Se andre referanseprosjekter i MøreRoyal.

Inspirasjoner