PROSJEKT: Fyri Hemsedal

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som består av Fýri Resort og Fýri Tunet. Allerede 20. desember er det klart for offisiell åpning av Fýri Resort, et topp moderne konferansehotell plassert mellom alpinanlegget og sentrum i Hemsedal. Ikke lenge etter flytter de første beboerne inn på Fýri Tunet, hvor det er bygd 24 nye leiligheter i to frittstående hus i nær tilknytning til hotellet.

Om prosjektet

Hotelldelen av Fýri Hemsedal, Fýri Resort, blir Hemsedals største hotell med hele 144 rom, hvorav 11 eksklusive suiter. I tillegg vil hovedbygget inneholde 47 leiligheter, samt en restaurant med 400 sitteplasser og spektakulær utsikt. Hotellet vil også inneholde konferanseavdeling, spaavdeling, basseng, sportsbutikk med skiutleie, bar med peis og utgang til en solrik terrasse. Selve byggingen startet juni 2018 og hadde en beregnet byggeperiode på 19 måneder. Anslått kostnad for prosjektet er på 400 MNOK.

Leilighetsdelen av Fýri Hemsedal, Fýri Tunet, består av 24 nye leiligheter fra 60 til 115 kvm. Her vil beboerne ha tilgang til alle fasiliteter ved hotellet, samtidig som de bor skjermet og tett på naturen. Leilighetene er bygd i en moderne og tidløs stil, med store vinduer som lar fjellutsikten komme til sin fulle rett.

Byggherre er AB Invest A/S, og arkitektene bak prosjektet er Nordic Office Of Architecture AS. Prosjektet er utført i form av totalentreprise som håndteres av HENT AS som totalentreprenør.

Talgø MøreTre AS leverer tretak og kledning til prosjektet Fýri Hemsedal.

INFORMASJON – Fýri Hemsedal

Kategori: Hotell / Leiligheter
Adresse: Totteskogen 55, 3560 Hemsedal
Størrelse: Ca. 17.000 kvm.
Byggherre: AB Invest A/S (Buchardt)
Entreprenør: HENT AS
Arkitekt: Nordic Office Of Architecture
MøreRoyal®: Tretak
Dimensjon: 19×148 tak over/underligger
Farge: RB.10 brun
MøreRoyal®: Kledning (byggetrinn 2)
Farge: RO.0 natur (gråner naturlig)
Utført juni 2018 – desember 2019

Besøk hjemmesidene til Fyri Resort her

Besøk hjemmesidene til Fyri Hemsedal her

Kilder: Fyri Resort / Fyri Hemsedal / Produktfakta.no
Foto: https://fyriresort.com/