Talgø presenterer: Supersnekker’n – Daniel Mork

Før sommeren kunne vi melde at «store ting var på gang», og vi er nå klare til å lansere «Supersnekker’n», aka Daniel Mork, som blir vår nye eminente fagmann. Daniel vil du se i mange ulike kanaler fremover, hvor han vil komme med tips og triks til deg som skal jobbe med MøreRoyal. Vil du bli litt bedre kjent med Daniel? Les mer her:

Supersnekkeren Daniel Mork - Foto: Nathan Lediard

Supersnekker’n Daniel Mork

Med over 14.000 følgere på Instagram er det liten tvil om at snekker Daniel Mork (38) fra Averøya har evnet å gjøre det han ønsket da han først lanserte kontoen; å inspirere gammelt og ungt. Her legger Daniel ut små glimt fra arbeidshverdagen sin, som snekker i Mork Snekkerservice , og her er det noe for enhver som søker tips og triks, enten du snekrer litt på fritida, eller du anser deg selv som litt mer proff. At det blir noen hint om hvilke verktøy du bør ta en nærmere titt på, er heller ikke til å unngå:

– Det er bare å innrømme det, jeg er litt nerdete når det kommer til verktøy, ler Daniel. – Jeg er rett og slett ekstremt verktøy-interessert, og har noen triks i ermet når det kommer til bruk av verktøy, etter mange år i gamet. Og med riktig verktøy, og ikke minst riktig bruk av verktøy, blir jo alt så mye lettere.

Med hjerte for faget – og ungdommen

Supersnekkeren Daniel Mork - Foto: Nathan Lediard

Daniel er ikke en mann som er spesielt opptatt av å være i rampelyset for egen del, så hva var da årsaken til at Instagram-kontoen så dagens lys?

– Jeg synes skolen har for overdrevent fokus på teori. Vi lærer på ulike måter, og mange har behov for en mer praktisk tilnærming for å lære.
Selv slet jeg med lese- og skrivevansker, men har alltid tatt ting fort dersom noen viser meg hvordan jeg skal gjøre det rent praktisk. Slik er det også mange andre som har det, og jeg vil gjerne inspirere unge mennesker og vise dem mulighetene som ligger i snekkeryrket, sier en engasjert Daniel.

– Å være snekker rommer så mye, og hverdagene er spennende og varierte. Det er det jeg vil få frem på min konto, og som jeg tror jeg har lykkes med i stor grad. Det er utrolig morsomt når ungdom tar kontakt og sier at jeg har inspirert dem til å se nærmere på faget. Antall følgere betyr ingenting, men at nye ungdommer finner glede i faget, det er absolutt verdt tiden som brukes til å skape engasjerende innhold i sosiale medier.

– Ellers sysler jeg også litt med produktutvikling og er generelt interessert i alt som gjør jobben litt lettere for oss håndverkere. Eksempelvis har jeg laget et taperullholder til Isola Norge. Hvem vet hva det neste blir? Nye idéer dukker til stadighet opp, så det kommer nok mer fra denne kanten, ler Daniel.

Talgø og Daniel Mork

Supersnekkeren Daniel Mork - Foto: Nathan Lediard
Supersnekkeren Daniel Mork - Foto: Nathan Lediard

Da vi i Talgø var på jakt etter vår nye Supersnekker fattet vi tidlig interesse for Daniel. Årsaken? Daniel er en dyktig og dedikert fagmann, har beina godt plantet på jorda, er jovial og omgjengelig – og opptatt av å fremme faget overfor alle unge som står på terskelen til yrkeslivet, også de som ikke har funnet seg godt til rette på skolebenken.

Gjennom månedene som har gått har vi bare fått forsterket det positive inntrykket av Daniel, og verdiene Daniel står for er noe vi i Talgø kjenner oss svært godt igjen i. At Daniel er en svoren MøreRoyal-fan var selvsagt heller ingen ulempe. Valget av Daniel som vår Supersnekker ble derfor enkelt.

Vi gleder oss til fortsettelsen – og til å vise dere mange nye Supersnekker-triks!

Supersnekkeren Daniel Mork - Foto: Nathan Lediard

Fakta

Følg med i våre kanaler for nye innlegg om Supersnekker’n:

Profilen til Supersnekker’n er utarbeidet i samarbeid med:

Foto: Lediard Foto AS
Illustrasjon: Wecandoit
Film / Musikk: Stoppeffekt

Inspirasjoner