Barnehager i MøreRoyal

Er du ansvarlig for rehabilitering av eksisterende barnehagebygg, eller skal dere prosjektere en helt ny barnehage? MøreRoyal er royalbehandlede materialer, tilgjengelig både som kledning, lekter, tretak og terrasse. Våre produkter kommer i et bredt spekter av klassiske og moderne profiler, i flere ulike dimensjoner og farger, tilpasset ulike stilarter og arkitektur. Kombinert med de unike egenskapene til royalimpregnert trevirke, gjør det MøreRoyal til et godt og trygt valg på større prosjekter.

Se noen av barnehagene som har benyttet MøreRoyal her:

1. Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage

Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage
Foto: Truls Tunmo – bygg.no

Tett på naturen i Oslo finner du Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage, som ble åpnet i 2020. Barnehagen er oppført i royalbehandlet kledning i setersvart, kombinert med ulike bygningsdetaljer i en dypgrønn farge, for å spille på lag med naturen like ved. Barnehagen er utformet på en måte som tar hensyn til øvrig bebyggelse i området, og fremstår som gjennomført og moderne. Bak prosjektet står byggherre Norlandia, entreprenør Consto og arkitektene i TAG Arkitekter.

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal kledning i fargen RS.25 setersvart til prosjektet Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage.

Les mer om Voksentoppen ski- og friluftsbarnehage

2. Årnes barnehage

Årnes barnehage
Foto: Byggeindustrien

Årnes barnehage ble offisielt åpnet på den nasjonale barnehagedagen i 2018, etter en intens byggeperiode på litt over sju måneder. Entreprenør Consto benyttet elementer, noe som i kombinasjon med gode grunnforhold, førte til en svært effektiv byggeprosess. Lillestrøm Arkitekter står bak utformingen, hvor fasaden har fått et spennende og variert uttrykk ved å kombinere royalbehandlet kledning med lektepanel og fasadeplater. Barnehagen har åtte avdelinger for inntil 120 barn.

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal kledning i fargen RG.25 grå til prosjektet Årnes barnehage.

Les mer om Årnes barnehage

3. Bråtejordet barnehage

Bråtejordet Barnehage
Foto: lilleark.no

Bråtejordet barnehage finner du på Lillestrøm. Den kommunale barnehagen ble åpnet i 2016, med åtte avdelinger med barn fra 0-6 år. Byggherren Skedsmo Kommune samarbeidet med Veidekke / Seby som entreprenører på prosjektet, og utformingen stod Lillestrøm Arkitekter for. Bråtejordet er kledd med MøreRoyal i fargen grå, kombinert med fasadeplater i spreke farger, som samlet gir et spennende og lekent uttrykk.

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal kledning i fargen RG.25 grå til prosjektet Bråtejordet barnehage.

Les mer om Bråtejordet barnehage

Se flere prosjekter

Se andre referanseprosjekter i MøreRoyal i vår referanseoversikt

Inspirasjoner