Tid for hage – En bakhage i fransk hotellstil med MøreRoyal

I episode fem av Tid for hage er en familie på fire klare for en ny bakhage. Deres nåværende uteområde består av en tom gressflekk og en smal og slitt terrasse det er vanskelig å møblere. Den kjedelige hagen som aldri er i bruk, skal designer Malin Persson og gjengen i Tid for hage forvandle til en koselig bakhage med sydfransk hotellfølelse.

Om Prosjektet

Familien trives ikke i hagen sin og den frister lite til bruk. De kommer ikke på gode løsninger og føler selv den er vanskelig å gjøre koselig. Siden de heller ikke er spesielt handy av seg trenger de hjelp til å lage drømmehagen – med sitteplasser til både venner og familie, ulike soner å nyte solen på og steder å slappe av i skyggen. Designer Malin er klar for å gjøre drømmer virkelige! Med hennes gode ideer og store visjoner skal de i løpet av noen dager skape en koselig bakhage med sydfransk stemning. Hagen skal gi følelsen av å være på hotell, og det skal være et trivelig uteområde med flere soner som kan benyttes i allslags vær.

Klassisk bakhage – koselig franskinspirert hotellhage

Hagen som kun består av en slitt terrasse og en tom plen skal erstattes med nytt terrassedekke i MøreRoyal Concise natur, flere ulike soner, frodige planter og elementer som minnes om franske hoteller. Det skal lages utekjøkken, spiseområde, øyer med solsenger og en loungeplass – plass til hele familien og venner på besøk. Alt er nøye utvalgt til å gi følelsen av Frankrike, og designer Malin vet nøyaktig hva som skaper denne franske hotellfølelsen. Luksus, Syd-Europa og hotell er stikkordene hun har hatt med gjennom hele prosessen. For å oppnå dette er det brukt klassiske møbler, en enkel fargeskala på element og dekor, grønne busker, trær og planter, og hvitmalte detaljer. Alt dette skaper en harmoni mellom huset og hagen, noe som Malin sier er viktig: Hus og hage må ha en sammenheng og en tilhørighet med hverandre, slik at uteområdet matcher det hvite huset fra tidlig 1900-tallet. Hagen kan derfor ikke skille seg helt ut med en trendy stil, men ha et klassisk design, med detaljer og inspirasjon hentet fra huset.

Concise terrassebord i natur er selveste hovedkarakteren i denne flotte hagen, som du kan se gå igjen på de ulike sonene. Malin har valgt å legge flere terrasser i ulike områder, istedenfor å ha kun én stor terrasse, for å gjøre uteområdet mer spennende og livlig. I tillegg har hun fylt elvegrus i samme farge som treverket rundt terrassene. De forskjellige områdene bindes sammen av en fin liten rute – med tråkkeheller og broer i samme treverk, som fører deg fra sted til sted. Noe så lekkert! Nå kan den lille familien virkelig glede seg over at den kjedelige og ubrukte hagen er forvandlet til en unik og koselig fransk bakhage i luksuriøs og klassisk stil.

MøreRoyal produkter i episode 5 av Tid for hage – 2023

I denne episoden av Tid for hage ble det brukt royalimpregnert Concise terrassebord i natur fra MøreRoyal, et stilrent og moderne terrassebord med en børstet eksklusiv finish. Terrassebordet i natur passer utmerket til denne franskinspirerte bakhagen. Se så fint terrassen er sammen med elvegrusen, de grønne plantene og de hvite elementene.

Les mer om episoden hos TV2

Se bildene av sluttresultatet her:

Koselig bakhage med fransk hotellfølelse. Foto: Per Olav Sølvberg / Pandora Film TV2
Lekkert utekjøkken med pergola i MøreRoyal. Foto: Per Olav Sølvberg / Pandora Film TV2
Kreativ oppholdsplass med Concise terrassebord. Foto: Per Olav Sølvberg / Pandora Film TV2
Egen liten terrasse omgitt av elvegrus. Foto: Per Olav Sølvberg / Pandora Film TV2
Koselig sittegruppe med bålpanne på gulvet. Foto: Per Olav Sølvberg / Pandora Film TV2
Bålpannen gir liv til hagen og skaper koselig atmosfære ved sittegruppen. Foto: Per Olav Sølvberg / Pandora Film TV2

MøreRoyal produkter brukt i episode 5 av Tid for hage – 2023

Concise terrassebord i MøreRoyal - natur

Brukt til terrasse, tråkkeheller og broer, utekjøkken og sittegruppe.

Ønsker du et moderne uttrykk utenfor husets fire vegger kan Concise Collection være det riktige valget for deg. Concise er en serie med royalimpregnerte produkter, med rette linjer, skarpe kanter og en sawcut overflate. Denne overflaten gir en deilig, børstet følelse – perfekt for uterommet! Tilgjengelig i flere ulike dimensjoner og farger.

Concise terrassebord 28×120

Se produktene herLes mer om MøreRoyal i andre episoder av Tid for hage her

Se Tid for hage?

Tid for hage er tilgjengelig på TV2 og TV2 Play.

Inspirasjoner