Tid for hage – En frodig og spennende hyttehage med MøreRoyal

I den tredje episoden av årets Tid for hage er det en storfamilie som ønsker seg en koselig uteplass på hytta. Designer Therese Knutsen og Kjersti Bergesen med hennes team, har tatt på seg oppdraget å forvandle en kald betongplass og slett plen om til en frodig hage med mange spennende soner.

Om prosjektet

Denne gangen er det Siri-Anne og Eivind som trenger hjelp til å forvandle det som nå er en tom hage, kun bestående av en kald betongplass og slett gressplen. Familien ønsker et levende og koselig samlingspunkt på sin nybygde hytte. De synes selv at hagen er grå og kjedelig, og finner den utfordrende å gjøre mer levende og koselig. Det er ofte vanskelig å innrede og se gode løsninger til hagen, når man står med helt blanke ark – eller i dette tilfelle, en tom gressplen. Designer Therese har planene klare og vet akkurat hva som skal til for å gjøre denne hagen mer innholdsrik, frodig og levende.

Hyttehage – frodig hage med ulike soner

Designer Therese ønsker å dele den tomme hagen i flere soner, slik at familien har et sted å oppholde seg både i solen og på regnværsdager. Hun synes også det er viktig at utsikten blir ivaretatt og at bergene fra sjøen blir tatt igjen i hagen. Hun vil ha en naturlig overgang mellom hyttehagen og naturen i rundt, og henter derfor elementer fra skogen og havkanten – som ulike planter og store flotte steiner. Disse elementene gjør hagen levende og frodig, samtidig som utsikten og omgivelsene ved hytten blir ivaretatt. For at den fine utsikten ikke skal bli skjult, plasserer hun de ulike elementene i lavt terreng. Den store sofaen som er et allsidig møbel med flere bruksområder, plasseres helt fremst og litt lavere i terrenget. Sofaen fungerer som en romdeler og skiller hagen fra utekjøkkenet. I tillegg har den god sitteplass, inneholder store putekasser til oppbevaring og i sofaryggen er det plantet et fint tuntre. Den kalde betongplassen forvandler Therese om til et funksjonelt og flott utekjøkken med en lang kjøkkenbenk og spiseplass til hele familien. Da er det bare å tilberede fersk fangst fra havet på det flotte kjøkkenet, med hele familien samlet rundt bordet, i sin helt nye og frodige hyttehage.

MøreRoyal produkter i episode 3 av Tid for hage – 2023

I denne episoden av Tid for hage er det brukt royalimpregnert Concise terrassebord i grå fra MøreRoyal, et stilrent og moderne terrassebord med en børstet eksklusiv finish. Som en rød tråd ble terrassebordene brukt gjennom hele hagen til forskjellige elementer. Flere spennende soner ble skapt med Concise terrassebord, og det ble lagt terrasseplatting, dekorative levegger, plantekasser, sofa og fronter på kjøkkenet. Sjekk så allsidig og brukervennlig Concise terrassebord er til så mange ulike prosjekter!

Les mer om episoden hos TV2

Se bildene av sluttresultatet her:

Allsidig romdeler: Sofa, plantekasse og putekasse i ett møbel. Foto: Silje Chantel Johnsen / Pandora Film TV2
MøreRoyal Concise terrasse med flere elementer fra naturen. Foto: Silje Chantel Johnsen / Pandora Film TV2
Et funksjonelt utekjøkken med fronter i Concise terrassebord. Foto: Silje Chantel Johnsen / Pandora Film TV2
En stol å slappe av i ved en dekorativ levegg. Foto: Silje Chantel Johnsen / Pandora Film TV2

MøreRoyal produkter brukt i episode 3 av Tid for hage – 2023

Concise terrassebord i MøreRoyal - grå

Brukt til terrasse, dekorative levegger, plantekasser, sofa og fronter på kjøkkenet.

Ønsker du et moderne uttrykk utenfor husets fire vegger kan Concise Collection være det riktige valget for deg. Concise er en serie med royalimpregnerte produkter, med rette linjer, skarpe kanter og en sawcut overflate. Denne overflaten gir en deilig, børstet følelse – perfekt for uterommet! Tilgjengelig i flere ulike dimensjoner og farger.

concise_graa_28x120

Concise terrassebord 28×120

Se produktene herLes mer om MøreRoyal i andre episoder av Tid for hage her

Se Tid for hage?

Tid for hage er tilgjengelig på TV2 og TV2 Play.

Inspirasjoner