8 grunner til å velge MøreRoyal til terrassen

Snart sesong for uteromsprosjekter – En terrasse i MøreRoyal er et godt miljøvalg og gir umiddelbart et kjent kvalitetsstempel til ethvert uteareal.

Terrassebord UNO 28×120 Foto: Lediard Foto AS

1. Fiks, ferdige terrassebord – og klare til bruk

MøreRoyal er dobbeltbehandlede materialer som først trykkimpregneres, og deretter kokes i olje under vakuum. Impregneringen kapsles inn i treet og sørger for effektiv beskyttelse overalt – nesten som en ekstra beskyttende regnfrakk. Denne behandlingen gir treet lang holdbarhet, selv med påvirkning fra vær, vind og sollys.

Concise terrassebord
Concise terrassebord 28×120. Foto: Lediard Foto AS

De ferdig behandlede terrassebordene er klare til montering, det eneste du trenger å tenke på er å forsegle nye kappflater med olje, slik at den beskyttende forseglingen opprettholdes.

2. Vakre, naturlige farger

Bryggedekke 34×145, i farge natur. Foto: Lediard Foto AS

I selve royalprosessen kan materialene fargesettes. Fargene på MøreRoyal er transparente, noe som gir materialene mye liv og en synlig trestruktur. Det blir også nyanseforskjeller i fargespillet ved at kjerneved, yteved og kvist har forskjellig olje- og pigmentopptak. Her kommer treverkets naturlige fargevariasjoner til sin rett, uten å gjemmes bak en dekkende overflate.

Fargeutviklingen i MøreRoyal vil over tid påvirkes av ytre krefter. Noen synes tidens tann som demper fargespillet og fremhever treets naturlige utvikling, gjør terrassen enda vakrere. Andre igjen ønsker en oppfrisking av fargene av estetiske hensyn. At fargene blir dusere med tiden betyr ikke at materialene har mistet sin kvalitet, oljen er nemlig kokt inn i treet og sørger for at de fortsatt er beskyttet. En MøreRoyal-terrasse vil trenge påfyll av olje først etter 6-7 år.

3. Terrasse for enhver smak

Terrassebord UNO 28×120. Foto: Lediard Foto AS

Terrassebord fra MøreRoyal tilbys i fargene grått, brunt og natur. I tillegg kommer terrassebordene i ulike dimensjoner og profiler, tilpasset både moderne og klassiske uterom. Dermed er det god mulighet for å tilpasse terrassens uttrykk til helhetsbildet for hele prosjektet.

Se hele sortimentet av MøreRoyal terrassebord

4. Lite vedlikehold = mer fritid

Siden MøreRoyal er ferdig behandlet og har lavt vedlikeholdsbehov over tid, representerer dette også en betydelig besparelse i egen tidsbruk. Det er ikke behov for toppstrøk på terrassedekket når det monteres, og det vil ta mange år før behovet for etterpåfyll av olje melder seg. Mindre behov for vedlikehold betyr mer tid for å nyte den etterlengtede utesesongen – på en terrasse som holder seg pen år etter år. Det kaller vi en velfortjent investering i egen fritid!

5. MøreRoyal er et godt miljøvalg

Concise terrassebord og lekter brun. Foto: Lediard Foto AS

Å velge produkter med lang levetid, som gir et lavt klimaavtrykk og som produseres bærekraftig er et viktig verdivalg i bærekraftsarbeidet. MøreRoyal er miljøsertifisert gjennom hele produksjonsprosessen, produseres av bærekraftig nordisk skog, og har lang levetid og holdbarhet. Derfor er MøreRoyal et godt valg, også i et miljøperspektiv.

Les mer om MøreRoyal og miljø

6. Lenge leve MøreRoyal

MøreRoyal er dobbeltbehandlede materialer, med optimal beskyttelse og rå egenskaper tilpasset et stadig mer krevende klima. Derfor har materialene ekstra lang levetid, med markedets beste råtemotstand og hele 50 års råtegaranti. MøreRoyal sin råtegaranti gir materialene en forventet levetid som tilsvarer det dobbelte av ordinære trykkimpregnerte materialer. Produkters levetid er også viktig ut fra et bærekraftsperspektiv.

7. Langt livsløp gir lav totalpris

Det er en velkjent påstand at ferdigbehandlede materialer er et kostbart alternativ til terrassen. Men et nærmere regnestykke som nyanseres med vedlikeholdskostnaden i et livsløpsperspektiv og materialenes varighet, gir et litt annet bilde.

Sammenlignet med andre ferdigbehandlede kledningstyper kommer MøreRoyal gunstig ut i pris. Når man i tillegg kalkulerer inn at MøreRoyal kommer ferdigbehandlet fra fabrikken og krever minimalt vedlikehold over tid, viser regnestykket av MøreRoyal er fullt ut konkurransedyktig med andre materialer av langt dårligere kvalitet. I tillegg har MøreRoyal dobbelt så lang forventet levetid.

8. Komplettér uterommet med fullverdig uteromskolleksjon

Concise produkter i MøreRoyal. Foto: Ragnar Hartvig

MøreRoyal favner et bredt spekter av materialer. Slik kan terrassen fremstå i samme stil som en bolig kledd i MøreRoyal-kledning, eller et helt uterom kan skapes ut fra en variert MøreRoyal-kolleksjon. Enten du har behov for terrasse, kledning, lekter, levegger, hagestue eller konstruksjonsvirke, finnes det en løsning i MøreRoyal i den farge, profil og dimensjon som er tilpasset ditt prosjekt.

Les mer om hele MøreRoyal-sortimentet