Prosjekt: Renovering av Oppdal Gjestetun Hotell

Ofte kan små endringer gjøre stor forskjell – og jammen må man ta av seg hatten for renoveringsprosjektet på Oppdal Gjestetun Hotell. Et attraktivt motell midt i vintersport- og friluftseldoradoet Oppdal, bar sitt preg av et slitent og gammelmodig eksteriør. Enkle løsninger som ny fasadefarge og et splash av MøreRoyal som prikken over i’en, har snudd inntrykket på hodet. Bli med til Oppdal for et byggeprosjekt som preges av gjenbruk og bærekraft.

Innbydende og moderne fasade – en perle på Oppdal.

Oppdal – Midt-Norges naturperle

Lengst sør i Trøndelag, på grensa til Møre og Romsdal i vest og Innlandet i sør og øst, ligger fjellbygda Oppdal. Her finnes utallige turmuligheter, flotte hytter og et av landets største alpinanlegg. I tillegg kan du oppleve moskussafari, rafting, curling og en haug av andre spennende aktiviteter, både ute og inne. Oppdal er med andre ord et friluftseldorado som tiltrekker seg besøkende fra hele landet – året rundt.

Rom med egne balkonger med rekkverk av MøreRoyal lekter.

Koselig motell med sentral beliggenhet

Midt i Oppdal sentrum, bare 2 km fra Oppdal skisenter og like ved togstasjonen, finner vi Oppdal Gjestetun Hotell. Her tilbys flotte moderne dobbeltrom og store familie- eller grupperom for inntil 6 personer, begge med egne minikjøkken. Motellet er bygget rundt et koselig uteområde med sitteplasser og grillmuligheter for både store og små grupper.

Les mer og bestill et opphold på hotelles hjemmeside

Stemningsfullt vinterstid i skiparadiset Oppdal.

I 2017 ble det tatt et skikkelig grep på hotellets innside for å skape en mer moderne stemning. I dag er det lune farger og tekstiler, oppgraderte møbler og en følelse av moderne hyttestil jevnt over interiøret. Dermed ble kontrasten stor til det utvendige uttrykket – og hotelleier Lars Hevle gav løs på del to av renoveringsjobben, nemlig eksteriøret, sommeren 2022.

Lune, praktiske rom med god plass.
Spisesalen fremstår som moderne og stemningsfull etter oppussingen innvendig.

Et renoveringsprosjekt i gjenbrukens navn

Miljøvennlige og bærekraftige valg er et viktig element i alle byggeprosjekter i dag, og her er det beste miljøgrepet å ta vare på det man allerede har og se på muligheter for ombruk. Via enkle oppgraderingsgrep har fasaden på Oppdal Gjestetun Hotell fått et sensasjonelt løft. Ny fargebruk på eksisterende fasadeplater har gitt et lunere og mer tidsriktig uttrykk, med miljøaspektet godt ivaretatt. Spilene i MøreRøyal skaper en lekker, eksklusiv kontrast som binder det hele sammen.

MøreRoyal lekter gir en flott kontrast mot mørk fasade og bidrar til å skape et varmt uttrykk.

Les mer om MøreRoyal lekter

Det var ryktet om god kvalitet og ønsket om mest mulig vedlikeholdsfrie produkter som gjorde at valget falt på lekter fra MøreRoyal. Mot den mørke fasaden, skaper lektene i natur et naturlig, varmt uttrykk også i vinterhalvåret.

Tilbakemeldingene vi har fått fra kundene og lokalsamfunnet vårt etter renovasjonsprosjektet har vært overveldende positive.

Hotelleier Lars Hevle
Sentrumsnære Oppdal Gjestetun Hotell i fullverdig vinterskrud.

Produkt brukt i prosjektet:

Concise-fasadelekt-rett_natur_45x45

Concise fasadelekt rett natur 45×45 mm

Se produktet her

Fasaden før oppussingen – klar for en real oppgradering.

Informasjon – Oppdal Gjestetun Hotell

Kategori: Renoveringsprosjekt
Adresse: Ola Setroms veg 39, 7340 Oppdal
Byggherre: Hevle Eiendom AS
Entreprenør: Hevle Eiendom AS
Arkitekt: Hevle Eiendom AS
Materiale: MøreRoyal Lekter
Profil/ Dimensjon: Concise fasadelekt rett 45×45 mm
Farge: Natur
Byggeperiode:2022

Inspirasjoner