Prosjekt: Forstadsidyll med MøreRoyal kledning på Tonstad Park

Hvordan skape høy botrivsel og koselig forstadsidyll i et nytt boligprosjekt? Tonstad Park på Tiller utenfor Trondheim fant sin suksessoppskrift med tunbebyggelse bestående av frittstående eneboliger, leiligheter og rekkehus, gode arealer for lek, utekos og sosiale samlingsarenaer – samt glad fargebruk og varme, moderne trefasader i MøreRoyal.

Tonstad Park – et sted for trivsel for både små og store

Foto: Lediard Foto AS

Det ferdigstilte feltprosjektet Tonstad Park utgjør hele 92 leiligheter og familieboliger sentralt på Tiller utenfor Trondheim. Tiller er i seg selv et stort handelssenter i umiddelbar nærhet til kjøpesentra, restauranter og butikker. Samtidig byr den sentrale beliggenheten E6 en rask reise inn til Trondheim sentrum på bare 10 minutter.

For entreprenør Varmbobygg AS, kunne dette prosjektet tilby attraktivt beliggende boliger tilpasset mange ulike kjøpergrupper. Markedet av potensielle boligkjøpere kunne la seg friste av nærheten til Trondheim kombinert med solrike og trafikkstille omgivelser, fine turstier, lysløyper og marka tett på.

Les mer om boligprosjektet Tonstad Park

Lunt, nært og godt gjennom alle livets faser

Foto: Lediard Foto AS

Opplevelsen av trygge og familierettede boforhold og omgivelser var høyt prioritert hos entreprenør Varmbo under utviklingen av prosjektet. Tonstad Park skulle fremstå som et sted hvor både store og små ville trives, med både barnehager og barneskole i kort gangavstand. Slik får barna i Tonstad Park en herlig frihet til å kunne boltre seg fritt utendørs i meget trygge omgivelser.

Prosjektet ble fordelt over 6 byggetrinn med oppstart i 2017, og består av rekkehus, tomannsboliger, eneboliger og leiligheter i lavblokker og småhusbebyggelse. Dermed finnes en bolig på Tonstad Park til alle livets faser enten man er enslig eller familie, ung eller gammel. I løpet av påfølgende 5-årsperiode ble alle byggetrinn ferdigstilt, solgt og innflyttet i.

Tonstad Park er et sted der du kan nyte livet i topp moderne boliger – samtidig som det er kort vei til alt du måtte trenge. Her kan du bruke all din tid på å skape et godt hjem for deg og dine. Lunt, nært og godt!

Petter Bjørstad, Salgsansvarlig Varmbo


Leveransen i MøreRoyal

På Tonstad Park har fasadene spennende kombinasjoner med utgangspunkt i MøreRoyal-fargepaletten. Kledning i Natur, Grå og Setersvart er valgt på ulike bygg i feltet, variert mellom stående og liggende utførelse for å skape dimensjon og dybde på veggen. I tillegg har alle terrasser og balkonger fått MøreRoyal lekter, som er montert både stående og liggende ut fra plassering og bygningstype.

Les mer om MøreRoyal kledning

Les mer om MøreRoyal lekter

Kledningsprofilene dobbelfals 60 grader og dobbelfals 60 grader med fuge er kombinert og gir rene linjer og et moderne uttrykk på fasadene. På terrasser og balkonger er det brukt MøreRoyal lekter i 36×48 mm.

Legg også merke til rekkehusene og eneboligene som har fått kombinert Møreroyal trefasader med fargeglade plater fra Cembrit Solid, som gir en vakker kontrast i byggene.

Foto: Lediard Foto AS

Her på Tonstad Park er MøreRoyal-kledningen virkelig i sitt element. Nye utbyggingsfelt ønsker å skape den gode, moderne atmosfæren som tiltrekker seg kjøpergruppen, og da leverer MøreRoyal et ferdig produkt som umiddelbart skaper en flott fasade av høy kvalitet.

Roger Luneborg, Regionansvarlig Talgø MøreTre

Fordelene med MøreRoyal kledning i et byggeprosjekt

De mange fordelene MøreRoyal kommer med, gir smidige løsninger i byggeprosjekter der kvalitet, miljø og holdbarhet er et viktig tema. MøreRoyal kommer ferdig behandlet fra fabrikken og er klare til montering rett på veggen. I tillegg krever materialene lite vedlikehold over tid og holder seg vakre år etter år.

MøreRoyal produseres av bærekraftig nordisk skog og under strenge miljøkrav fra råvare til ferdig produkt. Kledningen fra MøreRoyal kommer i tillegg nå også i D-klasse, som innebærer tøffere brannmotstand og ikke utløser dokumentasjonskrav gjennom fraviksanalyser. Disse fordelene gjør MøreRoyal spesielt høyt verdsatt i proffmarkedet.

Les mer om fordelene med MøreRoyal kledning

MøreRoyal – moderne tolkning av norske byggetradisjoner

Hus og bygninger kledd i vakkert treverk er en viktig del av den norske kulturarven, og i dag har 2,2 millioner norske hus en eller annen form for trekledning. Nordisk tre er et miljøvennlig og bærekraftig materiale som har lang levetid og er rustet for det værharde og varierte klimaet vi har her i nord.

Boligprodusentenes Forening anslår at royalimpregnert kledning er brukt på 25-30 % av alle nybygde småbygg og fritidsboliger i Norge de siste årene. I tillegg leveres MøreRoyal til mange større byggeprosjekter innenfor næringsvirksomhet og offentlige bygg hvert eneste år. Så man kan trygt si at folket har talt – vakre, varige og vedlikeholdsvennlige royalkledninger er den moderne tolkningen av norsk kultur- og bygningshistorie.

Se flere byggeprosjekter i MøreRoyal kledning

INFORMASJON – Tonstad Park – Boligfelt

Kategori: Feltutbygging
Adresse: Tonstadbrinken, 7091 Tiller
Byggherre: Varmbo Bolig AS
Entreprenør: Varmbobygg AS
Arkitekt: Varmbo AS
MøreRoyal: Kledning og lekter
Profil/ Dimensjon: Dobbelfals og dobbelfals med fuge 19×148 mm, lekter i 36×48 mm
Farge: Grå RG25, Setersvart RS25, Natur RO0
Prosjektperiode: 2017 – 2022

19×148 Dobbelfals rettkant med fuge

Se produktene her

19×148 Dobbelfals rettkant

Se produktene her

LEKT (K-VIRKE)

Se produktene her


 

Inspirasjoner