Nyhet! Concise terrassebord i 28×145

Concise Collection er en serie med royalimpregnerte produkter spesielt designet for den som søker et moderne uttrykk til hus eller fritidsbolig. Concise terrassebord i 28×145 er en bredere variant enn tradisjonelle 28×120, og passer perfekt for deg som ønsker en terrasse som gir et eksklusivt, flott og solid uttrykk. Og du? Det skader vel heller ikke at brede dimensjoner kniper litt inn på tiden det tar å få lagt terrassen. Vipps, klar for hagefest!

Concise terrassebord grå, 28x145
Foto: Lediard Foto AS

Concise Collection – kvalitet og stil i skjønn forening

Føler du at valg av materialer til uterommet kan bli litt overveldende? Det er virkelig blitt en jungel av tilbydere der ute, og et realt virvar av fristende produkter. Men frykt ikke, det finnes også massevis av ledetråder som får deg trygt inn på riktig sti.

Ønsker du et moderne uttrykk utenfor husets fire vegger kan for eksempel Concise Collection være det riktige valget for deg. Concise Collection er en serie med royalimpregnerte produkter, med rette linjer, skarpe kanter og en sawcut overflate. Denne overflaten gir en deilig, børstet følelse. Helt perfekt når solen varmer nok til at du kan tråkke barbeint ut på terrassen for årets første utendørs morgenkaffe. Eller for små barneføtter som vil ut i det fri. Alle produktene i kolleksjonen har samme designlikhet, slik at du lett kan kombinere ulike produkter for et helhetlig sluttresultat.

concise_brun_28x145
concise_graa_28x145

Se hele Concise Collection

Se Concise i Tid for Hage på TV2

Fortsatt usikker på om Concise terrassebord i 28×145 er det riktige valget? Sjekk ut noen av våre andre alternativer:

Se mer om MøreRoyal terrassebord og de ulike stilene

Finn ut mer om UNO, DUO og Concise terrassebord i 28×120

Trender i tiden – er du den smale eller brede typen?

Concise terrassebord brun, 28x145
Foto: Lediard Foto AS

Trender finner du også i uterommet. Og selv om ingen river opp terrassen for å bytte til det nyeste nye fra år til år, så kan det være verdt å ta en ekstra runde hos byggevareforhandleren dersom du skal i gang med planleggingen av en ny terrasse. Kanskje har det kommet nye produkter på markedet siden du sist var i ilden med terrassebord, skruer og drill. Og kanskje er det nettopp noen av disse som får hjertet til å slå ørlitegrann raskere hos deg eller din partner?

En av trendene i tiden går i retningen av utradisjonelle valg når det kommer til dimensjon. Mens klassikeren 28×120 fortsatt er en stabil bestselger er det stadig flere som velger å gå retning av bredere terrassebord (28×145), for å få et annerledes og mer spennende uttrykk på sin terrasse. Hvilken dimensjon du velger har stor innvirkning på hvordan sluttresultatet blir, og her er det flere hensyn å ta, som for eksempel total størrelse på uterom og størrelsen på selve utegulvet. Likevel handler det først og fremst om personlig smak og hva du faktisk liker selv.

Store formater brer om seg

Du har kanskje lagt merke til det? Store formater gjør seg ikke lenger bare gjeldende innendørs, men har tatt steget utendørs. Fra storformat fliser på baderommet til storformat fliser i uterommet, og fra store, brede tregulv innendørs til store, volumøse terrasser utendørs. Her i nord er vi spesielt glade i stilrent, harmonisk design uten for mange forstyrrende elementer, og da kommer de store formatene virkelig til sin rett, noe som har gitt grobunn for en stadig voksende trend der vi søker større formater også på terrassen.

Hvorfor velge terrassebord i 28×145?

Concise terrassebord grå, 28x145
Foto: Lediard Foto AS

Det estetiske

Concise terrassebord er terrassebord av høy kvalitet og med en eksklusiv finish, og ved å velge den bredeste dimensjonen 28×145 oppnår du et rolig, solid og flott uttrykk på din terrasse. Med bredere dimensjoner kan man lett havne i kategorien «grovt og rustikt», men på grunn av det moderne designet på materialene unngår du dette. I stedet får du et trendy terrassegulv som oppleves større og romsligere enn tradisjonelle plattinger i 28×120. Dimensjonen 28×145 er spesielt egnet i uterom og på terrasser av litt størrelse.

Det praktiske

Brede dimensjoner går raskt og effektivt å legge, og er du opptatt av å få jobben gjort kan det derfor være verdt å velge de bredere variantene fremfor de smale. Husk også at terrassen skal bygges for å tåle slitasje, sol og varme, og den bør være lett å vedlikeholde, slik at du slipper å bruke sommeren på flikking og beising. Det gjør at royalimpregnerte terrassebord er et godt valg, uansett hvilken dimensjon du måtte velge.

Les mer om egenskapene ved MøreRoyal

Finn din MøreRoyal forhandler

Har du falt hodestups for Concise i 28×145? Siden dette er en rykende fersk nyhet kommer dimensjonen i noe begrenset opplag, så her er det ingen grunn til å støve ned bak pulten dersom du vil sikre deg årets råeste terrasse. Sus innom din byggevareforhandler, og få kyndig hjelp med alt det praktiske.

Finn din MøreRoyal-forhandler

Inspirasjoner