Terrassebord – finn din stil

Om ikke lenge kan vi markere slutten på vinteren og se frem mot en etterlengtet vår og sommer. Etter en lang vinter er det lite som frister mer enn å trekke utendørs så snart de første solstrålene varmer opp uterommet nok til at det er levelig. De siste årene har stadig flere fått øynene opp for hva det er mulig å få til i uterommet, uansett om man har en bitteliten hageflekk eller et dekar eller to til disposisjon. Og med royalbehandlede terrassebord er mulighetene mange, uansett hvilken stil du ønsker.

bed i terrasse
Terrassebord UNO hjemme hos hagedesigner Darren Saines. Foto: Lediard Foto AS

UNO eller DUO – for deg som liker den tradisjonelle stilen

Terrassebord UNO med rill er et ensidig terrassebord i MøreRoyal grå (RG.25), og legges i utgangspunktet med rillet side opp. Materialene er ferdig fargesatt i en nydelig, transparent gråfarge som vil gråne videre etter hvert som terrassen påvirkes av naturkreftene.

UNO terrassebord

Se produktet her

Terrassebord DUO er et tosidig terrassebord, med en høvlet, glatt side og en rillet side. Begge sidene er likeverdige, så det er helt opp til deg hvilken side du foretrekker å vende opp. Er du av den kreative typen som liker å eksperimentere litt? Hva med å kombinere glatt og rill? Det kan gi et annerledes og spennende sluttresultat. Terrassebord DUO er ferdig fargesatt i en varm bruntone, men er også tilgjengelig i natur, som vil gråne naturlig over tid.

Terrassebord brun
Kombiner glatt og rill og få et spennende sluttresultat. Foto: Lediard Foto AS

DUO terrassebord

Se produktet her

Se Halvor Bakke presentere klassiske terrassegulv i MøreRoyal

Concise – for deg som liker den moderne stilen

Concise terrassebord i MøreRoyal. Foto: Lediard Foto AS

Med et stadig voksende marked for funkisboliger og moderne hus har vi utviklet kolleksjonen Concise Collection. Concise terrassebord er perfekte for deg som liker den moderne stilen, med rette linjer og skarpe kanter for et strammere uttrykk. Terrassebordene har en sawcut overflate, som gir en børstet følelse, mindre fiberreisning og jevnere farge.

concise_graa_28x120

Concise terrassebord

Se produktet her

Concise kledning, setersvart

Les mer om Concise Collection her

Lektegulv – for deg som liker den unike stilen

Midtoddveien 5B
Midtoddveien 5B, Foto: Hilde Hugsand

I samarbeid med Halvor Bakke har vi lansert et helt nytt terrassekonsept i serien Concise Collection, et lektegulv for den moderne bolig. Et lektegulv består av lekter brukt som terrassegulv, alene eller i miks, noe som gir et annerledes uttrykk. Perfekt for deg som ønsker en mer unik stil.

Staffasje_natur_34x45

Lektegulv

Se produktet her

Hvorfor velge terrassebord i MøreRoyal?

Er du på jakt etter førsteklasses, ferdig behandlede materialer som er klare til å skrus sammen til nabolagets råeste platting? Da bør du definitivt ta en nærmere titt på MøreRoyal. Våre royalimpregnerte terrassebord er dobbeltbehandlet, hvilket innebærer at de først trykkimpregneres, før de kokes i olje under vakuum. Denne royale behandlingen sørger enkelt forklart for at du får en mer stabil terrasse, som samtidig krever minimalt med vedlikehold, og som er langt mer bestandig mot råte.

Les mer om egenskapene til MøreRoyal her

Finn din MøreRoyal forhandler

Våre royalimpregnerte terrassebord selges hos landets ledende byggevareforhandlere. Ta kontakt med nærmeste byggevareforhandler for mer informasjon om produktene, leveringstid og pris.

Finn MøreRoyal forhandler her

Inspirasjoner