Nyhet: Concise lektegulv

I samarbeid med Halvor Bakke lanserer MøreRoyal® nå et helt nytt terrassekonsept i serien Concise Collection®, et lektegulv for den moderne bolig. Et lektegulv består av lekter brukt som terrassegulv, alene eller i miks, noe som gir et nytt og mer spennende uttrykk. Perfekt for den som ønsker et enklere og mer moderne design.

Årets trend innen terrasse

Selvsagt finnes det trender, også innen uterom og på terrassegulv. Årets store nyhet på terrassegulvfronten er et lektegulv i serien Concise Collection fra MøreRoyal. Lektegulv består av 2 dimensjoner lekt fra Concise-serien som legges som “random MIX” eller alene. Lektegulvet gir et strammere, renere og mye mer moderne uttrykk enn de mer tradisjonelle terrassegulvene. Lektegulvet gir også produktene firkantlekt 34×45 og firkantlekt 34×70 dobbelt bruksområde, da lekten både kan benyttes som staffasje og som terrassedekke. Benytter du lekter både på fasade og uterom vil det gi et gjennomgående og stilrent uttrykk.

Lektegulv grå, i mix 34x45 og 34x70

En del av Concise Collection®

Concise Collection er en ny serie med trelastprodukter i MøreRoyal. Spesialutviklet for moderne arkitektur med enkle linjer, rette kanter og et strammere design. På hele kolleksjonen er alle profiler strammet opp, alle buede kanter og runde hjørner er fjernet og erstattet av en liten faskant. Dette skaper et tydelig designuttrykk og en designlikhet i Concise Collection® som sikrer at alle produktene passer sammen.

Eksklusiv overflate med comfort-struktur
Overflaten på alle produkter i Concise Collection® har gjennomgått en lett strukturhøvling – en sawcut. Det betyr at man i produksjonsprosessen har tilført materialene ørsmå mønster i overflaten som gir en følelse av å være «børstet». Det gjør at fargepigmentene hefter bedre og strukturen gir mindre fiberreisning i treverket. Et lektegulv i Concise vil derfor være både godt å se på, ta på og gå på.

Økt fokus på fargen natur – både i proff- og privatmarkedet

Trender i tiden er økt fokus på det ekte og naturlige, noe som også får betydning for valgene vi gjør på hjemmebane. I Norden har vi lange tradisjoner for å benytte tre som terrassemateriale, da det er vakkert å se på og behagelig å gå på. MøreRoyal® i fargen natur gråner naturlig, og vil over tid få en værgrå og få en fantastisk vakker patina. Det er et uttrykk som blir stadig mer etterspurt både blant arkitekter og kunder ellers. Vi ønsker en synlig trestruktur og materialer med en levende overflate.
Alle MøreRoyal®s produkter har vært gjennom samme behandlingsprosess, noe som sikrer den beste råtemotstanden på markedet, dette gjelder også for lektegulv i fargen natur. Samtidig er alle krav til råstoff og produktets livsløp ivaretatt, og du kan derfor være trygg på at MøreRoyal® er et trygt miljøvalg.

Fakta om lektegulv

  • En del av den nye produkt-serien i MøreRoyal®: Concise Collection®
  • Firkantlekter i dimensjonene 34×45 og 34×70
  • Dobbelt bruksområde: som ordinær lekt – og som lektegulv

Tips:
Dette gulvet er laget av lekter med dobbelt bruksområde. Lekt bruker du også som staffasje på fasade.

Halvor Bakke anbefaler Concise Collection® fra MøreRoyal®

Halvor Bakke, designer og TV-personlighet, lanseres i 2020 som ambassadør for MøreRoyal®, som et resultat av flere års godt samarbeid gjennom TV3-programmet Eventyrlig Oppussing. I løpet av disse årene har Halvor opparbeidet seg en forkjærlighet for MøreRoyal® -produktene, og det var derfor naturlig å få med seg Halvor Bakke på laget da MøreRoyal® skulle utvikle sitt nye terrassekonsept i Concise Collection®.

Inspirasjoner