MøreRoyal tar turen til Tsjekkia

Talgø satser stadig friskere i et internasjonalt marked, og siste pin på kartet står nå trygt plassert i Tsjekkia. I samarbeid med Impregnace Soběslav har nemlig MøreRoyal blitt valgt på flere prosjekter – både i privat- og proffmarkedet.

Hotel JBX - Lipnosjøen Tsjekkia

Impregnace Soběslav – en trygg samarbeidspartner for Talgø i det tsjekkiske markedet

Impregnace Soběslav er et tsjekkisk selskap som i hele fire generasjoner har satset på produksjon av impregnerte materialer. Tradisjon, erfaring og kvalitet alltid har stått i høysetet. Slik sett er det kanskje ikke så rart at bedriften fant tonen med nettopp Talgø, som selv har solide røtter i trelastbransjen, med en historie som spenner seg helt tilbake til 1899.

Med sitt solide renommé og veletablerte posisjon i det tsjekkiske markedet er Impregnace Soběslav en spennende partner for Talgø. Når Talgø nå starter med eksport av royalimpregnerte materialer til Tsjekkia på prosjektbasis. Selv satser Impregnace Soběslav friskt på impregnering av materialer til energi-, teleselskaper og jernbaner i Tsjekkia, samt på impregnering av materialer for landskapsarkitekter.

For Impregnace Soběslav er royalimpregnerte materialer og MøreRoyal dermed et naturlig supplement til eksisterende sortiment, og de melder om stadig økende interesse fra det tjekkiske markedet. MøreRoyal beskrives best som dobbeltbehandlede materialer, noe som innebærer at trelasten både er trykkimpregnert og kokt i olje under vakuum. Det gir ferdig behandlet trevirke med en rekke unike egenskaper, perfekt for et europeisk klima som krever stadig mer av materialene.

Se Impregnace Soběslav hjemmesider (tsjekkisk)

Les mer om MøreRoyal og materialenes egenskaper

Hotel JBX i Tsjekkia – med MøreRoyal kledning

Hotel JBX - Lipnosjøen Tsjekkia
Foto: Impregnace Soběslav s.r.o
Hotel JBX - Lipnosjøen Tsjekkia
Foto: Impregnace Soběslav s.r.o

JBX Resort Avenue ligger i sentrum av Lipno, og er et luksuriøst hotell og leilighetskompleks som offisielt ble åpnet i 2021. Hvert rom i bygningen har en egen balkong hvor man kan nyte en flott utsikt over Lipno-demningen. Her vil både barnefamilier, par og bedriftskunder kunne trives i topp moderne fasiliteter. Byggene er oppført med MøreRoyal kledning i fargene grå og natur, som sørger for et uttrykk som passer naturlig inn i de landlige omgivelsene.

MøreRoyal – JBX Hotel:

Produkt: MøreRoyal kledning
Farger: RO.0 natur / RG.25 grå

Se Hotel JBX ved Lipnosjøen på dere egne hjemmesider (tsjekkisk)

Avslapningspark i Tsjekkia – med MøreRoyal terrasse

Foto: Impregnace Soběslav s.r.o
Relaxation Park - Hluboka
Foto: Impregnace Soběslav s.r.o
Relaxation Park - Hluboka
Foto: Impregnace Soběslav s.r.o

I Hluboká nad Vltavou finner du en park som det er vanskelig å sammenligne med andre parker. Denne parken har rett og slett noe for nesten alle og enhver, med sitt svært rike utvalg av attraksjoner. Her finner du både bar, restaurant, golf, strandvolleyball, utleie av sykler og scootere, adrenalinpark – og ikke minst en helt unik avslapningspark. I store deler av avslapningsparken er det brukt MøreRoyal som følge av materialenes egenskaper. Siden materialene krever lite vedlikehold og har lang varighet er de nemlig svært egnet til bruk på prosjekter i det offentlige rom, enten det er i Tsjekkia eller Norge.

MøreRoyal – Park i Hluboká:

Produkt: MøreRoyal terrasse og kledning
Farge: RO.0 natur / RB.10 brun / RG.25 grå

Les om parken i Hluboká på dere egne hjemmesider (tsjekkisk)

Privat bolig i Tsjekkia – med MøreRoyal kledning

Family House - Ceske Budejovice
Foto: Impregnace Soběslav s.r.o
Family House - Ceske Budejovice
Foto: Impregnace Soběslav s.r.o

I hjembyen til det verdensberømte ølet Budweiser, České Budějovice, finner vi den første leveransen av MøreRoyal til det private markedet i Tsjekkia. Her er det brukt MøreRoyal kledning på et nyoppført bolighus, lekkert kombinert med mur og rene hvite flater. Resultatet fremstår både moderne og spennende, der de varme tonene i trevirket står svært godt mot de mer kjølige tonene i øvrige materialvalg. På uteområdet er det i tillegg valgt MøreRoyal terrassebord, som kompletterer husets uterom og sørger for et helhetlig og gjennomført uttrykk.

MøreRoyal – Bolighus i Ceske Budejovice:

Produkt: MøreRoyal kledning
Farge: RO.0 natur / RG.25 grå

Inspirasjoner