MøreRoyal på påkostet hytteprosjekt i Fagerlia i Meråker

Følg oss for en inspirerende hytteomvisning i Trøndelag, der dette delikate og moderne hytteprosjektet på Fagerlia i Meråker byr på drømmeforhold – både innenfor og utenfor hytteveggene. Her troner 6 påkostede og romslige rekkehytter kledd i MøreRoyal vakkert mot fjellsiden, med familievennlig ski in/ski out mot alpinanlegget.

Natur- og friluftseldoradoet Meråker

Midt i Trøndelagsfylket og tett mot svenskegrensa, ligger den vakre fjellkommunen Meråker, med et bredt og variert fritidstilbud. Naturen i Meråker byr på stort alpinanlegg, milevis med preparerte langsrennsløyper og ikke minst store områder med urørt natur.

Naturen ligger tett på i Meråker, og man kan enkelt komme seg på flotte toppturer og sykkelturer, eller til blikkstille fiskevann og med båt- og bademuligheter. Klatreparken Rypetoppen Adventurepark ligger i nærheten, sammen med aktivitetsområdet Teveltunet som byr på blant annet snøscootersafari, rideturer på fjellet med Islandshest og leie av kano.

En kort biltur unna, ligger landegrensen og tettstedet Storlien på svensk side, som også byr på alpinanlegg, fantastiske naturopplevelser og et rikt handelstilbud.

Les mer om Meråker og Storlien

Fagerlia hytteområde – Meråkers indrefilet

Fagerlia er kjent som ett av de mest attraktive hytteområdene i Meråker, mye grunnet sin prima beliggenhet ved alpinanlegget. I tillegg ligger området høyt, lunt og snøsikkert i fjellsiden med lang solgang og fantastisk utsikt nedover dalføret. På toppen av alpinsenteret ligger hyttefeltet Fjellblikk – beskjedent omtalt som selve indrefileten av tomter i området. Her har attraktiv beliggenhet satt flere utbyggere og flotte hytteprosjekter i sving.

Les mer om hyttelivet i Fagerlia

Hytter med ekstra wow-faktor

For utbygger VISIBO, med tilhold i Meråkers nabokommune Stjørdal, var rekkehyttene i Fagerlia et pilot-prosjekt innenfor fritidsboliger. Grundig research ble utført på forhånd, for å kartlegge hvilke andre hytter som var tilgjengelig i området, samt hvordan dette prosjektet kunne møte et udekket behov i markedet.

Utbyggingsprosjektet i Fagerlia utgjør 6 innholdsrike hytter i rekke på nesten 130 m2 hver. Her er det med andre ord rikelig med plass til hele storfamilien. Hver hytte har 3 soverom, egen hems, stort flislagt bad med badstue, moderne kjøkken og romslig stue, naturlig oppdelt med spisestue og oppholdsareal. Arelene er lyse og luftige med store vinduer, ekstra takhøyde og åpen himling i stue og spisestue.

Utsikten kan nytes via en stor, delvis takoverbygd og sørvendt terrasse på hele 24 kvadratmeter. Ikke minst byr hver hytte på egen lukket garasje med sportsbodmulighet i bakkant, rett ved inngangsdøren. Hyttene har kort sagt påkostede løsninger og kvalitetsmaterialer tvers gjennom. Her er alt lagt til rette for det moderne, sømløse og komfortable hyttelivet.

Når vi selger prosjekterte enheter mener vi det er viktig å skille seg ut med en høy standard. For prosjektet ble det derfor lagt vekt på en god leveranse som standard fra dag én, med blant annet flislagte bad, kjøkken fra HTH, MøreRoyal-kledning fra Talgø og mye mer.

Casper Arntzen, daglig leder VISIBO

Og at markedet satte pris på smarte løsninger, en solid dose WOW-faktor og gjennomgående høy standard er det heller ingen tvil om. Utbygger VISIBO kunne si seg godt fornøyd med å ha solgt alle enhetene før prosjektet var ferdigstilt.

Les mer om hytteprosjektet hos VISIBO

Les referansen fra en godt fornøyd hytteeier i Fagerlia

Naturlig og hardfør kledning for et moderne hytteliv

Det påkostede hytteprosjektet vil naturlig nok videreføre kvalitetsvalgene også i eksteriøret. Alle hyttene er kledd i MøreRoyal – et både estetisk vakkert, tidsbesparende og vedlikeholdsvennlig valg på hytter i den norske fjellheimen.

Både som utbygger i VISIBO og som entreprenør via vårt søster-selskap Norgeshus STS AS, er vi en lojal Talgø-kunde. Vi har nesten alltid MøreRoyal kledning og terrassebord med som standard-leveranse i prosjektene våre, enten det er i egen regi eller for sluttkunder.

Det at MøreRoyal leveres ferdig behandlet, gjør at kundene våre slipper jobben med å male hus den første tiden etter innflytting. I enkelte tilfeller må endeskjøter og kappflater etterbehandles, noe som er en smal sak sammenlignet med å male en hel bolig eller hytte med to strøk. Våre tømrere er også godt innkjørt på produktene til MøreRoyal – og liker å jobbe med materialene.

Casper Arntzen, daglig leder VISIBO

MøreRoyal på hytteveggen – og i uterommet

Hytteprosjektet i Fagerlia ha fått ulike kombinasjoner og dimensjoner av MøreRoyal kledning. Det er brukt stående MøreRoyal kledning dobbelfals med rettkant i fargen setersvart og grå. Dette er en av de bestselgende kledningsprofilene i MøreRoyal, med sitt stramme og effektfulle design. På dobbelfalsede kledninger er selve kledningsbordet falset på begge sider. Når kledningen monteres, vil falsen på den ene siden bli liggende over det neste bordet, mens falsen på den andre siden vil ha en synlig profil.

Les mer om kledningen MøreRoyal dobbelfals rettkant

Visningshytten med endeplassering har fått MøreRoyal dobbelfals kledning og terrassebord i bred dimensjon fra Concise Collection. Dette er en serie med royalimpregnerte produkter til moderne arkitektur med rette linjer og skarpe kanter for et strammere uttrykk. En liten fas i hjørnet hindrer flising, og alle produktene har sawcut – en spesialbehandlet overflate som gir en børstet følelse, mindre fiberreisning og jevnere fargeheft.

Les mer om Concise Collection

Visningshytta i prosjektet på Fagerlia er nå i privat eie og tilgjengelig for leie via AirBnB: https://www.airbnb.no/h/trilodge

Utvalgte produkter brukt på visningshytta i prosjektet:

Concise dobbelfals rettkant med fuge 22×123 – Setersvart

Se produktene her

28x145_Concise

Concise terrassebord 28×145 – Grå

Se produktene her

Øvrige produkter brukt på prosjektet som helhet

Det er enkelt og smidig å bygge med MøreRoyal

MøreRoyal kommer med mange fordeler som gir en enklere byggeprosess, enten det er snakk private byggeprosjekter eller offentlige bygg og næringsarealer. MøreRoyal kledning finnes nå i brannklasse D, som den første royalkledningen på markedet.

All MøreRoyal er ferdig behandlet fra fabrikken og uten behov for etterbehandling etter montering (NB: Husk at evt nye kappflater må oljeforsegles på nytt). Materialene krever minimalt med vedlikehold over tid og er skapt av bærekraftig nordisk skog.

Trekledning er en viktig del av den norske kulturarven, og vakre, varige og vedlikeholdsvennlige royalkledninger kan sies å være den moderne tolkningen av norsk kultur- og bygningshistorie.

Vi synes at mye av moderne arkitektur kler MøreRoyal sine produkter. En kombinasjon som ofte går igjen hos oss er setersvart og grått panel. Gjerne da med felt hvor det benyttes liggende kledning med midt-spor, som gir en slags spile-look for å bryte opp fasader og vindusfelt.

Casper Arntzen, daglig leder VISIBO

Les mer om fordeler med MøreRoyal i et byggeprosjekt

Foto: Casper Arntzen/VISIBO

Inspirasjoner