Kledning i MøreRoyal ga en klassisk bolig en moderne fasade

Selv om funkishusene for lengst har tatt Norges by og land med storm, er det slett ikke alle som bygger nytt i denne stilarten. Men et tradisjonelt hus trenger absolutt ikke oppleves som gammeldags, traust eller kjedelig av den grunn! I ei lita grend utenfor Molde har et nybygg med tradisjonell utforming fått et lekkert moderne uttrykk. Boligen er delikat utført med et minimalistisk og stramt eksteriør i MøreRoyal kledning, store vinduer og glassrekkverk.

Bolig med balanse mellom det tradisjonell og moderne

MøreRoyal kledning på BlinkHus, Kråkneset utenfor Molde

På småbruket idyllisk plassert ved sjøkanten på Kråkneset utenfor Molde, har Siv Tone og familien nylig oppfylt husdrømmen. Husbyggerne ønsket å tilpasse sin nye bolig til den tradisjonelle småbruksbebyggelsen rundt seg – uten å gå i kompromiss med den moderne følelsen.

MøreRoyal kledning på BlinkHus, Kråkneset utenfor Molde

Med store vinduer som tar inn den vakre sjøfronten, stramme linjer i fasaden og eksklusive kledninger og terrasser i MøreRoyal, har boligen fått den stramme minimalistiske formen mange boligbyggere ønsker seg i dag. Samtidig har bygget fått en klassisk og tradisjonell form som naturlig og sømløst glir inn i resten av småbrukseiendommen.

Selv om formen på huset ligner en tradisjonell type, har vi med valg av sorte lister ute og MøreRoyal grå kledning fått et moderne uttrykk likevel.

Huseier Siv Tone

Les mer om MøreRoyal-kledning her

MøreRoyal kledning på BlinkHus, Kråkneset utenfor Molde

Med naturen som utgangspunkt for boligplanleggingen

At familien ønsket maksimal utnyttelse av en fantastisk utsikt, er lett å forstå når man ser omgivelsene eiendommen ligger i. Valget av MøreRoyal-materialer på husfasade og terrasser var et bevisst valg for å gi den moderne følelsen. Dette kombinert med store vindusflater og glassrekkverk på terrassen åpner hjemmet mot den mektige naturen utenfor:

Vi måtte ha et hus som yter rettferdighet mot utsikten ned mot sjøen og mot fjellene. Det er på en måte hjertet vi har bygd rundt.

Huseier Siv Tone

Les mer om Siv Tone og familiens boligprosjekt hos BlinkHus

MøreRoyal kledning på BlinkHus, Kråkneset utenfor Molde
MøreRoyal kledning på BlinkHus, Kråkneset utenfor Molde

Budsjettramme med overskudd til å leve

Siv Tone og familien bestemte seg tidlig seg for å sette rammer for prislappen på husprosjektet. De tilpasset ønsker og valg nøkternt innenfor budsjettet de hadde satt seg, og holdt seg til pristaket underveis. Slik har familien på fire fått oppfylt nyhus-drømmen uten å gå på kompromiss med ønsket om tid sammen og rom for å leve godt i tråd med egne verdier.

Når det gjelder boligdrømmen for oss, så handler det litt å kjenne etter hva slags type liv man vil leve og hvilken livsstil man vil ha.

Huseier Siv Tone

Vi gratulerer og ønsker Siv Tone og familien mange gode år i boligen sin.

Blink Hus tilpasset via arkitekt: Janne Rødal
Forhandler: Blink Hus Dale Malo

Inspirasjoner