PROSJEKT: Hasleneset – Moderne hytter med unik beliggenhet

Drømmer du om hytte helt nede i sjøkanten? Da er det kanskje ved Syvdsfjorden i Vanylven kommune på Sunnmøre du skal finne roen? Her har nemlig et spennende samarbeidsprosjekt mellom Byggfag Arkitekter og entreprenør Nystøl og Fagerhol resultert i seks hytter for den moderne hyttekjøper. Selve beliggenheten er intet mindre enn spektakulær, og i strandkanten på Hasleneset kan du nyte en vakker og uforstyrret utsikt mot fjord og fjell, i moderne og vakre hytter inspirert av klassiske rorbuer. Hyttene vil holde høy standard og oppføres med royalbehandlede materialer, med både kledning, tretak og terrasser i MøreRoyal.

Hasleneset - MøreRoyal

Om prosjektet

Prosjektet består totalt av seks hytter på ca. 100 m², der første byggetrinn med tre hytter sluttføres i løpet av høsten 2022, de første er allerede lagt ut for salg.

En beliggenhet mange vil misunne deg

Hyttene på Hasleneset bygges på en strandtomt som tidligere har vært i privat eie. Eiendommer med en slik beliggenhet er sjelden kost, og på dette prosjektet kombineres i tillegg beliggenheten i sjøkanten med en unik nærhet til fjellene.

Slike tomter er få forunt og vi ser ikke bort ifra at noen har ventet lenge på en mulighet som denne.

Arkitekt Aina Pauline Torvik

Med kun seks hytter for salg kan du dermed være en av få som kan sikre deg muligheten til å nyte uforstyrret utsikt helt nede i sjøkanten ved Syvdsfjorden.

Arkitekttegnede sjøhytter

Daglig leder i Byggfag Arkitekter, Aina Pauline Torvik, er ansvarlig arkitekt for prosjektet, og har latt det tradisjonelle møte det moderne i utformingen av selve hyttene. Hyttene har en klassisk byggeform med saltak, og fremstår nedtonet og med et minimalistisk snitt. Samtidig gir rene linjer, minimale takutstikk og store vindusflater hyttene et moderne preg, samt mengder av naturlig lys og utsikt til oppholdsrommene. Hyttene er svært arealeffektive, og byr også på takhøyde over to etasjer i front, slik at utsikten virkelig kommer til sin rett.

I tillegg til hyttene inngår det en flytebrygge med båtplasser, et fellesbygg med boder, samt en overbygd arbeidsplass i sameiet. Slik ligger alt til rette for å skape et sosialt miljø blant nye hytteeiere, når man møtes for å sløye fisk eller for å nyte en hyggelig grillkveld i lyse sommernetter.

Kvalitet i alle ledd

Det er lagt vekt på at hyttene skal ha høy standard, både innvendig og utvendig, samtidig som prisnivået skulle holdes på et fornuftig nivå. Gjennom utbyggeren Nystøl & Fagerhol er det inngått samarbeid med lokale kvalitetsleverandører, som kommer prosjektet på Hasleneset til gode både med tanke på pris og kvalitet.

For mer informasjon om prosjektet se prosjektside hos Byggfag Arkitekter

Vi er veldig begeistret for produktet vi nå kan presentere for de heldige kjøperne.

Arkitekt Aina Pauline Torvik

Talgø MøreTre AS leverer MøreRoyal kledning, tretak og terrasse til hyttene på Hasleneset.

Les mer om våre produkter:

Kledning i MøreRoyal

Tretak i MøreRoyal

Terrasse i MøreRoyal

INFORMASJON – Hasleneset – Hytter

Kategori: Fritidsboliger
Adresse: Syvde, Vanylven kommune
Byggherre: Drage Eiendom Utvikling
Entreprenør: Nystøl & Fagerhol
Arkitekt: Byggfag Arkitekter v/Aina Pauline Torvik
MøreRoyal: Kledning
Profil/ Dimensjon: 19×148 dobbelfals gammel type (28º) – skrå
Farge: RS25 setersvart
MøreRoyal: Tretak
Profil/ Dimensjon: 21×148
Farge: RS25 setersvart
MøreRoyal: Terrasse
Profil/ Dimensjon: 28×120 Concise terrassebord
Farge: RG25 grå
Ferdigstilles 2022

Andre referanseprosjekter i MøreRoyal

Foto: Byggfag