Nybygd MøreRoyal-hytte på lag med naturen og miljøet

Ved en nydelig skjærgård på Senja, godt plassert mellom fjell, hav og furuskog, fikk Karoline Sandberg og familien muligheten til å bygge sitt hytteparadis. Med ønske om å spille på lag med de dramatiske omgivelsene, ble hytta kledt i MøreRoyal-kledning tilpasset naturens egen fargepalett.

MøreRoyal kledning på hytte i Senja - Karoline Sandberg
Den flotte hytta på Senja ble ferdigstilt sommeren 2022.

En drømmehytte for en aktiv familie

For enhver hytteeier står ønsket om å senke skuldrene og finne roen i sentrum av det gode hyttelivet. Akkurat dette var det Karoline Sandberg og familien også drømte om da deres hytteprosjekt startet.

Hvem: Karoline Sandberg sammen med mann, 2 barn og 2 hunder
Hva: Fritidsbolig
Hvor: Senja, Troms og Finnmark

Produkt:
MøreRoyal kledning:
Dobbeltfals ny type i fargen RG.25 Grå
Dobbelfals med fuge i fargen RS.25 Setersvart (alle innhuk)

MøreRoyal terrasse:
Uno med rill i fargen RG.25 Grå

Hverdagen er travel, med hektiske jobber og to barn med ulike fritidsaktiviteter. Dermed setter familien spesielt pris den avslapping, avkobling og ro som hyttelivet har ført med seg. Hytta har vært flittig brukt siden den sto ferdig. Her har familiens to- og firbente mulighet for å komme tett på naturen og dyrke egne interesser som jakt, fiske og friluftsliv.

Bli mer kjent med Karolines hytte via @senjahytta på Instagram

Familiens tobeinte trives også godt med hyttelivet.

Storslagen beliggenhet i naturens mesterverk

På Senja er det store kontraster i vegetasjon og klima, ofte omtalt som et Norge i miniatyr. Det er derfor ikke uten grunn at øya også kalles «eventyrøya». Hyttas beliggenhet i sørenden av øya er kjent for tidlige vårtegn og et mer stabilt klima. Her er man omgitt av lun furuskog og fjell i alle størrelser – i tillegg til en nydelig skjærgård med holmer og kritthvite strender. Ikke rart dette var et fantastisk sted å skape sitt hytteparadis for en aktiv friluftsfamilie.

MøreRoyal kledning på hytte i Senja - Karoline Sandberg
Hytta ligger godt plassert i majestetiske omgivelser bestående av fjell, sjø og skog.

Bevisste stilvalg og kompromissløs kvalitet

Familiehytta til Karoline og familien er bevisst utformet med naturlige materialer – der noen er ferdig behandlet og noen får bestå ubehandlet. Hyttestilen er lys og luftig, med nøye fokus på kvalitet, lang levetid og enkelt vedlikehold.

Hyttestilen vår en kombinasjon av det enkle, stilrene med drypp at det tradisjonelle hyttepreget. Nordisk stil med fokus på bærekraft vil jeg si gjennomsyrer hytten både ut- og innvendig.

Karoline Sandberg
Karoline har tatt bevisste valg for bærekraftige kvalitetsmaterialer på hytta.

Bli inspirert av flere hus- og hytteprosjekter med MøreRoyal kledning

Dekte et krav om kvalitet og finesse med MøreRoyal

Karolines bevisste valg omkring kvalitet, levetid og vedlikehold, ble også videreført til hyttas eksteriør. Familien hadde allerede positiv erfaring med bruk av MøreRoyal, da hjemmet deres har både terrasser, rekkverk og carport i samme materialer.

Valget på kledning og terrasse var svært enkelt! Vi har mange års erfaring med dette produktet i fra huset vi bor i til daglig. For oss var det ikke noen andre alternativer som var aktuelle.

Karoline Sandberg

Karoline er opptatt av kvalitetsmaterialer, som også leverer på lave vedlikeholdsbehov. MøreRoyal består av mange ulike dimensjoner, farger og varianter – noe som ga mulighet for å skape et gjennomført resultat som oser av kvalitet og finesse.

Vi ønsket en hytte som var mer eller mindre vedlikeholdsfri, og derfor ble MøreRoyal også vinneren blant alle valgene. Det er helt fantastisk enkelt å vedlikeholde, og lite tidkrevende arbeid.

Karoline Sandberg

Les mer om MøreRoyal-sortimentet her

Hytta har fått en flott kontrast med kombinert kledning i MøreRoyal Grå og Setersvart.

Et vedlikeholdsvennlig hytteliv der tiden kan brukes til avkobling

MøreRoyal kledning er svært vedlikeholdsvennlig og holder seg vakker lenge.

Med naturen omkring seg, stillhet og ro uten naboer tett på, er det ikke rart familien er godt fornøyd med sitt nye fristed. Her kan de dyrke egne friluftsinteresser og ha nok plass til å samle gode venner og familie.

Ungene og vi trives utrolig godt, og vi har mye kvalitetstid sammen når vi er der, siden vi ikke må vedlikeholde og bruke tid på det når vi er på hytta.

Karoline Sandberg

Vi ønsker familien mange gode år i det gode hyttelivet på Senja.