2018: Eventyrlig oppussing med vind i seilene – oppussing av hytta «Stormen» i Kristiansand

I denne episoden av Eventyrlig oppussing tar Halvor Bakke og teamet turen til Sørlandet, hvor en en hytte på Torsøya skal forvandles fra sliten 60-talls hytte til ekte sørlandsperle. Hytta ligger i ensom majestet, med en fantastisk utsikt over svaberg og storhavet utenfor, og med en slik beliggenhet ligger det meste til rette for at sørlandsidyllen skal kunne blomstre – så snart Halvor og gjengen har utført litt av sin sedvanlige oppussingsmagi…

Hagestue Eventyrlig oppussing
Foto: TMM Produksjon/TV3

Prosjektet på Torsøya i Kristiansand

Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen setter denne gang kursen mot det glade sørland, hvor hundrevis av øyer og skjær danner en trygg barriere mot storhavet ved Skagerrak. Det er nettopp på én av disse øyene Eventyrlig oppussing har funnet sitt prosjekt, en 60-talls hytte med behov for en real ansiktsløftning, men med en beliggenhet og utsikt som kan ta pusten fra de fleste. Innendørs får både kjøkken og stue litt sårt tiltrengt oppmerksomhet, men det er utendørs at den største forvandlingen skjer. Her blir et gammelt anneks revet og erstattet med en flunkende ny hagestue, perfekt til hyggelige måltider i sjøkanten og hyggelig samvær med familie og venner.

Idyllisk hagestue som tåler en trøkk

Mellom hytta og sjøen lå det et lite anneks som ikke ble brukt i noen særlig grad. Beliggenheten er imidlertid for god til å overse, og annekset blir derfor erstattet av en royalimpregnert hagestue med tilhørende terrasse. Talgø PlusConcept kommer i en rekke standardiserte modeller, men kan også tilpasses etter eget ønske, og passet godt til formålet. Hagestuen i fargen RG.25 grå passer fint inn i det omkringliggende landskapet, og utgjør en lun oase hvor hytteeierne nå kan hygge seg med et bedre måltid. Den tilhørende terrassen blir fort grillmesterens nye domene, men er også et yndet sted for den som bare vil slenge seg ned på en av benkene og nyte utsikten til sjøen. Vipps, sørlandsidyll opprettet.

Førbildet. Foto: TMM Produksjon/TV3
Hagestue Eventyrlig oppussing
Foto: TMM Produksjon/TV3
Foto: TMM Produksjon/TV3
Foto: TMM Produksjon/TV3
Foto: TMM Produksjon/TV3
Foto: TMM Produksjon/TV3

MøreRoyal produkter brukt i episoden fra Torsøya ved Kristiansand

Terrassebord UNO

Se produktet her

 

Talgø PlusConcept – hagestue

Se utvalget her

 

Les flere artikler om Eventyrlig oppussing og MøreRoyal her

Les mer om Halvor Bakke som MøreRoyal® ambassadør her

Se Eventyrlig Oppussing?

Tidligere sesonger er tilgjengelig på Viaplay og Viafree 

Inspirasjoner