2019: Eventyrlig oppussing i Lillesand – fra sliten skipsrederhytte til strøken sørlandsidyll

Halvor Bakke tar denne gangen med seg sitt nevenyttige team til idylliske Justøya i Lillesand, en ekte sørlandsperle, hvor en skipsrederhytte skal settes i stand til fordums prakt. Hytta har en enestående beliggenhet og byr på panoramautsikt mot havet, så utgangspunktet er det aller beste for en minneverdig oppussing. I tillegg kan hytta skilte med Norges første saltvannsbasseng som nå får et helt nytt bruksområde…

Eventyrlig oppussing Tv3
Foto: TMM Produksjon/TV3

Prosjektet i Lillesand

Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen tar denne gang turen til sørlandet, hvor en flott skipsrederhytte fra 70-tallet skriker etter teamets idéer og pågangsmot. Her skal stue, kjøkken og uterom får en etterlengtet ansiktsløftning og ta steget inn i det tyvende århundre. Dagens eiere overtok hytta i 2014, og har selv gjort mindre oppgraderinger, som oppussing av tak og bad. Nå er tiden moden for å fjerne 70-talls preget fra resten av hytta, og med frie tøyler lar ikke Halvor Bakke og teamet seg be to ganger.

Fra basseng til lounge

Et av hovedprosjektene på Justøya ble en større oppgradering av uteområdet med MøreRoyal, royalimpregnerte materialer produsert på Nordmøre. Det tidligere saltvannsbassenget på hytta ble stengt ned og bygd inn for 10 år siden, og over bassenget ble det bygd en enkel platt. For å ta vare på den fantastiske utsikten mot havet ble løsningen derfor å rive platten, tømme det for saltvann og bygge en ny, flott terrasse på et lavere nivå. Med plassbygde benker i alle hjørner ble resultatet et rålekkert loungeområde med god tumleplass og le for vinden. Et jacuzzi med hint av 70-tallet sørget for at noe av glamouren fra 70-årene også ble med inn i den moderne tid. Rålekkert, ikke sant?

Eventyrlig oppussing Tv3
Foto: TMM Produksjon/TV3
Eventyrlig oppussing Tv3
Foto: TMM Produksjon/TV3
Eventyrlig oppussing Tv3
Foto: TMM Produksjon/TV3

MøreRoyal produkter brukt i episoden fra Justøya i Lillesand

Loungeområde med terrasse, trapp og plassbygde benker laget av MøreRoyal Terrassebord UNO (grå).

Terrassebord UNO

Se produktet her

Les flere artikler om Eventyrlig oppussing og MøreRoyal

Les mer om Halvor Bakke som MøreRoyal ambassadør her

Se Eventyrlig Oppussing?

Tidligere sesonger er tilgjengelig på Viaplay og Viafree 

Inspirasjoner