2018: Eventyrlig oppussing gjør strandhogg på Gulholmen på Sotra

Tar du turen til Bergen og øya Sotra nærmer du deg denne episodens destinasjon, nemlig den idylliske Gulholmen, som ligger helt for seg med kun en enkelt hytte som bebyggelse. Det er hit hele Norges hyttegeneral Halvor Bakke og hans team tar turen denne gang, klare til å gi deg et realt anfall av gåsehud når familiehytta i sjøkanten får en real overhaling både innendørs og utendørs. La deg begeistre!

Terrassebord UNO Eventyrlig oppussing
Foto: TMM Produksjon/TV3/Ragnar Hartvig

Prosjektet på Gulholmen ved Sotra

Halvor Bakke skal denne gang forvandle en litt pregløs hytte til den ultimate sommeridyll, og starter med å viske ut skillet mellom inne og ute. På Vestlandet er nemlig ikke sol fra skyfri himmel og blikkstille hav en selvfølge. Det kan likevel være greit å kunne nyte naturen, selv om været ikke spiller på lag. Ved å sette inn en hel av vegg av glass i stua, er utsikten mot fjorden og fastlandet like tilgjengelig på en uværsdag. Skulle været by opp til dans, kan veggen skyves til side og uterommet nytes til fulle, med sjøbris, måkeskrik og lukta av ramsalt sjø. Hytta holdes i en lys og nordisk stil, med dempet, harmonisk fargeskala og minimalistisk interiør. Den perfekte stilen for et avslappende liv ved sjøen.

Uterom skapt for hygge

På Gulholmen hadde familien nok av tumleplass utendørs, men det store uteområdet manglet struktur og orden. Ved å oppgradere brygga med en åpen løsning inn til stua, ble overgangen mellom inne og ute mer sammenhengende. Uteområdet ble i tillegg delt inn i soner med ulik funksjonalitet, og gjennomgående bruk av royalbehandlede materialer i MøreRoyal sørget for et helhetlig uterom, komplett med stupebrett og akvarium!

Foto: TMM Produksjon/TV3/Ragnar Hartvig
Foto: TMM Produksjon/TV3/Ragnar Hartvig
Foto: TMM Produksjon/TV3/Ragnar Hartvig
Terrassebord UNO Eventyrlig oppussing
Foto: TMM Produksjon/TV3/Ragnar Hartvig

MøreRoyal produkter brukt i episoden fra Gulholmen ved Sotra i Bergen

Terrassebord UNO

Se produktet her

 

Halvor Bakke

Les mer om Halvor Bakke som MøreRoyal® ambassadør

Les flere artikler om Eventyrlig oppussing og MøreRoyal

Se Eventyrlig Oppussing?

Tidligere sesonger er tilgjengelig på Viaplay og Viafree 

Inspirasjoner