Hana Alendar: Derfor valgte vi MøreRoyal

Hana er psykologen som slo seg opp som en stilsikker interiørdesigner, og sammen med samboer Stian har hun drevet et stort og tidkrevende oppussingsprosjekt. Huset, som ble bygd allerede i 1937, ligger landlig til på en idyllisk naturtomt. Men husets byggeår er ingen indikator for prosjektet til Hana: For i en av hovedrollene finner vi Concise Collection fra MøreRoyal – en kolleksjon designet for moderne arkitektur.

Fra 30-tallet til moderne arkitektur

Oppussingsprosjektet til Hana og samboer Stian har vært det som pompøst kan kalles en transformativ reise. Og siden de har gjort stort sett alt selv, så har de både investert og brukt mye tid – i tillegg til ordinære jobber – på å pusse opp huset sitt. Og på veien har vi fått med oss Hana som gjestedesigner i Talgø.

Hanas valg av Concise Collection fra MøreRoyal til oppussingen understreker på mange måter hennes dedikasjon til det «nye» faget sitt, og ikke minst hvor bevisst hun er både kvalitet og design. Concise Collection er designet for nettopp moderne arkitektur, så gjennom både løsninger og materialvalg har Hana og Stian virkelig flyttet huset fra mellomkrigstiden til det 21. århundre.

Sjekk ut Concise Collection her

Førbilde
Etterbilde

Bærekraft med MøreRoyal

Vi er stolte av kvalitetene MøreRoyal har, ikke minst fra et miljø- og bærekraftsperspektiv. Materialene produseres av bærekraftig, nordisk skog, og produksjonsprosessen har gjennom årene gjennomgått sertifisering, klassifisering og vurderinger med god score i alle ledd.

I tillegg har MøreRoyal 50 års råtegaranti og et lavt vedlikeholdsbehov sammenlignet med mye annet på markedet. Disse kreftene kommer av den doble behandlingen trelasten får i produksjonen – der den først blir trykkimpregnert og deretter vakuumkokt i olje.

Og det er disse kvalitetene som har gjort at Hana og Stian valgte å gå med MøreRoyal etter hvert som oppussingen tok form. Og det artige er at selv om MøreRoyal fort blir assosiert med terrassebord eller kledning, så er det så mye annet MøreRoyal kan brukes til også!

En inspirasjonskilde til både stort og smått

Når kvalitetsmaterialer møter kvalitetsfolk så blir resultatet gjerne inspirerende. I dag har Hana rundt 43.000 følgere på Instagram og hun driver også sin egen hjemmeside, hanastyle.no.

For Hana ble ønsket om å pusse opp en gammel og nedslitt pergola det første møtet med MøreRoyal. Kjærlighet ved første blikk er en klisje det går an å like, så da tiden kom for å bygge garasje var det bare naturlig å gå for MøreRoyal. Garasjen måtte selvsagt stå i stil med den moderne stilen Hana ville ha for hele eiendommen, og da var Concise kledning og tretak sikkerstikk.

Men MøreRoyal kan som sagt brukes til så mangt, og egner seg til både små og store prosjekter. På grunn av de gode egenskapene til materialet, kan MøreRoyal brukes til små DIY-prosjekter som utemøbler og andre ting som må tåle at være står på.

Med restene fra pergolaen, som tok utgangspunkt i lekter og konstruksjonsvirke i grå MøreRoyal, kunne Hana lage seg et kjempestilig hagebord og til og med en robust huske.

Hana er en inspirasjonskilde til deg som har lyst til å pusse opp store, gamle hus, og til deg som bare trenger å friske opp eller modernisere uteområdet litt. Vi er glade for å ha Hana med på laget og vi gleder oss til fortsettelsen!