Bord i MøreRoyal – HanaStyle

Vår gjestedesigner Hana Alendar pludrer stadig med både stort og smått. Som vi har skrevet om tidligere, så har hun og samboeren brukt masse tid de siste årene på å pusse opp boligen sin fra topp til tå. Blant annet ble det satt opp en pergola i MøreRoyal, så hvorfor ikke da bruke restene derfra til et lite DIY-prosjekt?

Det første Hana gjorde var å dele spilene etter pergolaen, 48×98 mm, og dele dem i to. Deretter brukte hun et søylebor for å skape hull til skiver og stenger som hun brukte for å holde de nye «bordspilene» på plass med. En smart liten detalj der var å bruke en hjemmelaget mal av bjørkefinker-rester for å få små merker for å markere senter av borehullet.

Et artig lite tips til alle DIY-entusiaster der ute!

Finn flere DIY-prosjekter her

Antall spiler vil variere basert på hvor stort bord du vil ha, men Hanas bord på ca. 90 cm har 16 spiler liggende etter hverandre.

For en ekstra vakker finish bestemte Hana seg for å kantfrese spilene på to av langsidene. Siden undersiden uansett ikke er synlig, fant hun ut at det ikke var nødvendig å ta alle fire sidene.

Til slutt valgte Hana å lakkere alle metalldeler i svart, mens hun valgte å beise MøreRoyal-restene med grå olje for å få det uttrykket hun var ute etter. Understellet ble laget av Foss Mekaniske Verksted. Et fint og komplementerende bord til det strøkne uteområdet hennes.

Hana brukte ca. 10 timer på prosjektet, og har fått tilbake med renter i form av et robust og vakkert bord for den lille tidsinvesteringen!

Her kan du se detaljert beskrivelse på Hanas egen blogg