2021: Eventyrlig oppussing i Nevlunghavn

Nevlunghavn er en liten perle av en fiskerlandsby i Larvik kommune, og det perfekte eksempel på idyllen på det glade sørland. Det er hit Halvor Bakke og hans handy team denne gang tar turen, når en eldre familiehytte skal oppgraderes slik at den endelig matcher de fantastiske omgivelsene. Klar for litt reker i sjøkanten?

Eventyrlig Oppussing - Nevlunghavn. Ferdig oppusset uteområde med nye vinduer og barløsning.
Eventyrlig oppussing byr på en episode med frisk sjøluft og formidabel utsikt når Halvor og gjengen tar turen til Nevlunghavn. Foto: TV3 / TMM Produksjon

Prosjektet i Nevlunghavn

Nevlunghavn og hytta på Løvall har alltid vært et spesielt sted for familien som denne gang får besøk av gjengen i Eventyrlig oppussing. Området er nemlig historisk kjent for sine modige og dyktige loser, og los-yrket gikk gjerne i arv fra generasjon etter generasjon. Jacobsen-familien, som mor i huset tilhører, har selv vært en los-slekt i flere generasjoner. Så hva passet vel da bedre enn å la havet spille en sentral rolle, når hytta skulle forvandles?

Forvandlingen innendørs

Et nytt kjøkken står sentralt i denne episoden av Eventyrlig oppussing, og med havet lekende like utenfor er det lett å skjønne hvorfor Halvor og gjengen ønsker å knytte uteområdet tettere sammen med alt som skjer inne. Her blir det derfor satt inne et skyvevindu på hele 3 meter (!) – med en utsikt som kan ta pusten fra de fleste. Utenfor monteres en bar-løsning som gjør at det er enkelt å innta frokosten til bølgebrus og hese måkeskrik.

Eventyrlig Oppussing - Nevlunghavn. Ferdig oppusset kjøkken i natur.
Nytt kjøkken – hvor maten kan nytes både inne og ute. Foto: TV3 / TMM Produksjon

Stuen får også mye oppmerksomhet, og når sterke kreative krefter settes i sving blir nye idéer født. Hytta på Nevlunghavn får en spenstig nedsenket sone midt i stuen, med plassbygget sofa og avslappet nordisk stil. Her kan eierne samle venner og familie i lange, lyse kvelder og la den gode praten gå.

Eventyrlig Oppussing - Nevlunghavn. Stue med nedfelt sone for sosiale samlinger. Duse, naturlige farger kombinert med blått.
Et trinn hit og et trinn dit – slå deg ned i den sosiale sonen. Foto: TV3 / TMM Produksjon

Små prosjekter med sjarm

Som trofast samarbeidspartner og leverandør til Eventyrlig Oppussing, har Talgø denne gang levert lekter til utvendige plantekasser. Med royalimpregnerte materialer tåler plantekassene fint å stå ute, uansett om været skulle kreve at familien søker nødhavn.

Eventyrlig Oppussing - Nevlunghavn. Plantekasser i MøreRoyal grå. Close-up.
Plantekasser som tåler litt vær – dét er praktisk ute ved havet. Foto: TV3 / TMM Produksjon

Flere bilder av sluttresultatet:

Eventyrlig Oppussing - Nevlunghavn. Ferdig oppusset spisestue i nordisk stil.
Lekker spisestue som passer omgivelsene ved havet. Foto: TV3 / TMM Produksjon
Eventyrlig Oppussing - Nevlunghavn. Plantekasser i MøreRoyal grå på terrassen.
Selv om innsiden fikk mest oppmerksomhet denne gang, ble det også tid til noen krumspring utendørs. Lekkert med plantekasser i MøreRoyal! Foto: TV3 / TMM Produksjon

Les mer og se episoden her

MøreRoyal produkter brukt i episoden fra Nevlunghavn

Staffasje_graa_34x70

Concise lekter i 34×70 (grå)

Brukt til plantekasser

Les mer om Concise lekter her

Halvor Bakke MøreRoyal-ambassadør

Les mer om Halvor Bakke som MøreRoyal ambassadør her

Flere artikler om eventyrlige prosjekter med MøreRoyal i hovedrollen finner du her

Se Eventyrlig Oppussing?

Sesong 7 er tilgjengelig på Viaplay, Viafree og TV3 fra 23. september.  

Inspirasjoner