Talgø til Hagemessen 2024

Utesesongen er straks over oss, noe som gjerne sammenfaller med sesong for messer også. Talgø hviler ikke på sine laurbær, og nå i helga blir vi å finne på Hagemessen, hvor MøreRoyal spiller en sentral rolle i «Fantasihagen»! Vi har nemlig alliert oss med Kjersti Bergesen, kjent fra TV2s Tid for Hage (eller Hjem), som står bak denne flotte inspirasjonshagen. Vi oppfordrer alle til å stikke innom «Fantasihagen», for å se Kjersti trylle med våre produkter.

Sted: NOVA SPEKTRUM, Lillestrøm
Dato: 12-14 april

MøreRoyal til hele uterommet

Hvert år går Nordmenn mann av huse (pun intended) for å gjøre noe med uteområdet sitt. Det som går igjen fra fagmiljøet er viktigheten av en god planleggingsfase. For det er veldig lurt å gjøre seg opp noen klare tanker om helheten før man går løs på hvert enkelt prosjekt – hvis du har flere da.

For når du har gjort det så kan nemlig MøreRoyal være både hovedrolle og statist i de fleste hagesoner. Hvis det er hovedrollen du tenker så er MøreRoyal premiumvarianten både for terrassebord og kledning. Og er det statistrollen så er det også mye man kan finne på med bare lektene – eller et lekkert tretak som en eksklusiv finish der det trengs, vel, tak.

Her kan du lese mer om trender for uteområdet i 2024

Mange pludrer også med egne DIY-prosjekter, og da går det fint an å hente inspirasjon fra hele sortimentet til MøreRoyal: Vi har smarte trappeløsninger, sviller kan brukes i absolutt hele hagen, og for den som har plass til det har vi ferdigmodeller for hagestuer og uteboder – eller en kombinasjon av de to!

Sjekk ut sortimentet i MøreRoyal her

Besøk Fantasihagen – se MøreRoyal i bruk

På Hagemessen ble hageprofilen Kjersti Bergesen bedt om å stå for en av inspirasjonshagene som stilles ut på messa. Resultatet er nå klart, og med seg på laget til Kjersti er Talgø med vår MøreRoyal!

På drømmelaget til Kjersti står vi sammen med Plastmo, Plantinor, Opplysningskontoret for Blomster og Planter og anleggsgartnere fra NAML.

Les mer om Kjerstis Fantasihage her

Vi vet at ved å bruke fagfolk i planleggingen, så blir sluttresultatet alltid bra. Vi ble også forsikret om at dette prosjektet har lagt vekt på miljø og bærekraft, noe som var viktig for oss. Materialene som benyttes under Hagemessen skal nemlig få nytt iv i studentprosjekter i etterkant – så her er det ikke snakk om bruk og kast.

Janne Rangnes, markedssjef i Talgø

Stikk innom Fantasihagen til Kjersti, og la inspirasjonen formelig ta deg med på en reise i de rike oasene som stilles ut på Hagemessen.

Til deg som føler inspirasjonen strømme på

MøreRoyal til hageprosjektet ditt finnes i mange byggevarebutikker over hele landet. Om det er Optimera Montér, XL-BYGG, Byggtorget, Byggmakker, Neumann eller Bygger’n – MøreRoyal har de alle sammen.

Finn din nærmeste forhandler HER!

Hent mer inspirasjon

Foto: Nathan Lediard / Lediard Foto AS