Spesialprosjekter i MøreRoyal

Vi vet at ikke alle prosjekter er A4, og vi simpelthen elsker å jobbe med de unike prosjektene, hvor vi får brukt våre små grå litt mer enn ellers. Har du et prosjekt hvor du trenger noen å drodle med, er vi kun en telefonsamtale unna. Sammen kan vi se på løsninger hvor royalimpregnerte materialer kan tilføre ditt prosjekt litt ekstra krydder. Slik holder også vi oss fremoverlente og innovative.

Foto: Becky Zeller

Velger man MøreRoyal, velger man fleksibilitet. Med variasjon i design, profil, dimensjon, farge og leggeretning, kan våre royalbehandlede produkter tilpasses de fleste prosjekter. Vi er ekstra begeistret for prosjektene hvor man tenker “litt utenfor boksen”. Det er gjerne da man oppnår et resultat som er utenom det vanlige. Vi har lang og variert erfaring, og er derfor en trygg og god partner også i den kreative prosessen. Vi blir gjerne med helt fra idéfasen, slik at vi sammen kan finne de beste løsningene for ditt neste prosjekt.

Se noen av spesialprosjektene som har benyttet MøreRoyal her:

1. Midgardsormen

Midgardsormen
Foto: Frode Kvist

Midgardsormen i Njåskogen på Bryne er et fascinerende prosjekt, hvor ulike organisasjoner, Klepp og Time kommuner, næringslivet og privatpersoner gikk sammen om å få flere til å ta det lokale turområdet i bruk. Resultatet er en 230 meter lang gangbro som snor seg frem i landskapet, og bringer deg tørrskodd over Frølandsvatnet. Arkitektene bak prosjektet er Asplan Viak, som virkelig har lyktes med sin visjon om å lage en bro som sklir naturlig inn i omgivelsene.

Talgø har levert 33.000 løpemeter med MøreRoyal i RO.0 natur til prosjektet Midgardsormen.

Les mer om Midgardsormen

2. Oslofjord Sauna – Anda

Foto: Becky Zeller

Er du av typen som gjerne tar et bad – uansett om kalenderen viser januar eller juli? Da bør du sjekke ut badstuene til Oslofjord Badstuforening! På Sørenga ved Oslofjorden tilbyr de nemlig leie av fire ulike badstuer og en dampende badestamp, alt etter hva du foretrekker. Badstuen som utvilsomt og lite overraskende er vår personlige favoritt, Anda, er designet av Borhaven Arkitekter, Atelier Breuil og Fjord Ingeniører, og er bygd med royalimpregnert kledning i setersvart.

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal kledning i fargen RS.25 setersvart til prosjektet Anda.

Les mer om Oslofjord Sauna og Anda

3. Vegatrappa

Vegatrappa
Foto: Helgeland Reiseliv

Vegatrappa finner du på øya Vega i Helgeland, og den består av 2000 trappetrinn som bringer deg 500 meter opp fjellskaret i «Ravnfloget». Premien når du kommer til topps er spektakulær utsikt over Vegaøyan Verdensarv, så her er det bare å knyte på seg fjellskoene og ta steget opp i høyden. Vegatrappa er et spesialprosjekt hvor det er brukt royalimpregnert jernbanesviller, med spesiallaget dimensjon (5x20x180), i fargen brun.

Talgø MøreTre AS har levert MøreRoyal jernbanesviller (5x20x180) i fargen RB.10 brun til prosjektet Vegatrappa.

Les mer om Vegatrappa

Se andre referanseprosjekter i MøreRoyal

Inspirasjoner