MøreRoyal kledning 2.0: En tverrfaglig forskningssuksess

Forskningsteamet i Talgø og Sherwin Williams har lagt ned en formidabel innsats for å kunne lansere et helt unikt produkt på markedet – MøreRoyal kledning 2.0. Produktnyheten gir en unik fordel i markedet– der MøreRoyal kledning 2.0 som eneste royalkledningen nå dokumenteres i brannklasse D.

F.v.; Emil Fiske, John Moe og Oskar Kalvø fra Sherwin Williams. Foto: Lediard Foto AS

Tekst: Amfi Kreativ

Talgø har vært gjennom en krevende maraton de siste årene, da myndighetene for to år siden gikk ut med en ny tolkning av regelverket rundt trekledninger på hus. Fortsatt er mye ved den såkalte Royal-saken uavklart, men Talgø har aldri stoppet opp selv om selskapet har møtt utfordringer på vegen. Utvikling og innovasjon er nemlig en naturlig del av Talgøs DNA, og etter en intens forskningsperiode slippes nå MøreRoyal kledning 2.0 på markedet – royalimpregnert kledning i klasse D.

F.v.; Per Otto Flæte, Stein Todalshaug, Elmer Talgø. Foto: Lediard Foto AS

Vi har rett og slett klart det ingen trodde var mulig. Vi har alltid visst at Talgø har et særdeles godt apparat innen forskning og utvikling, og med et unikt team bestående av både interne og eksterne ressurser har vi denne gang løst en oppgave de aller fleste anså som uløselig.

Bjørn Hauglann, divisjonssjef salg og marked

Forskningsteamet på eget hus har jobbet intenst og målrettet for å utvikle dette produktet fra dag én, og den høye industrielle kompetansen vi har internt er mye av årsaken til at vi nå har lykkes. Vi må i tillegg rette en ekstra takk til Sherwin Williams, vår leverandør av kjemiske tjenester, som har vært en viktig bidragsyter på vegen.

I tillegg har alle andre avdelinger på huset også vært involvert, fra produksjon, grunndata, kundeservice, marked og salg, ja, faktisk har hele Talgø-organisasjonen vært delaktig i resultatet. En hel organisasjon med vilje, det må kunne kalles innovasjon, konkluderer Hauglann.

F.v.; Roar Nordvik og Hallvard Brusethaug. Foto: Lediard Foto AS

MøreRoyal kledning 2.0 er den eneste royalimpregnerte kledningen som kan dokumenteres i klasse D, og er dermed det råeste produktet på fasademarkedet akkurat nå. Produktet er fiks ferdig og klart til bruk, uten behov for ytterligere toppstrøk, og monteres derfor raskt og effektivt. MøreRoyal kledning 2.0 har selvsagt de samme gode egenskapene som tradisjonell MøreRoyal. Spesielt utviklet for et røft, nordisk klima – og med hele 50 års råtegaranti.

Les mer om MøreRoyal kledning 2.0

Emil Fiske har hatt en sentral rolle i utviklingen av MøreRoyal kledning 2.0, og er glad for at Talgø nå kan lansere et unikt produkt på fasademarkedet. Foto: Lediard Foto AS

Fraværet av MøreRoyal kledning har helt klart vært et stort savn i markedet, fastslår Bjørn Hauglann. Det er nemlig få produkter, om noen, som tåler det barske klimaet her i nord like godt. Vi liker derfor å si at royalimpregnering er den beste måten å behandle tre på. I tillegg er materialene ferdig behandlet i naturlige, transparente farger som appellerer til markedet.

Vi ser at både privat- og proffmarkedet har begynt å etterspørre det nye produktet, og vi er innmari stolte over at trailere fullastet med MøreRoyal kledning 2.0 nå setter kurs mot våre forhandlere over hele landet.

Og forskningsteamet? De er selvsagt i gang med nye prosjekter og tvinner på ingen måte tommeltotter, forsikrer Hauglann. Det lover godt for fortsettelsen – og vi gleder oss til å se hva Talgø presenterer rundt neste sving.

Forskningsteamet i Talgø og Oskar Kalvø fra Sherwin Williams har lagt ned en formidabel innsats for å kunne lansere et helt unikt produkt på markedet – MøreRoyal kledning 2.0. Foto: Lediard Foto AS

MøreRoyal kledning 2.0 – nå i salg

MøreRoyal kledning 2.0 er nå på vei ut til byggevarehus over det ganske land i våre bestselgende farger svart, grå og brun. Du kan velge mellom en rekke profiler og dimensjoner, og finne det uttrykket som passer best til ditt prosjekt.

Ønsker du som byggherre, entreprenør eller arkitekt en nærmere diskusjon om kommende prosjekter, ta kontakt. Vi har kaffen klar og slår gjerne av en uforpliktende prat. Husk at vi også tilbyr fasade-/innfyllingselementer gjennom vårt selskap Talgø Bygg.

Les mer om fordeler med MøreRoyal kledning 2.0 i et byggeprosjekt

Har du et prosjekt i tankene?

Ta kontakt med din lokale salgskonsulent

Inspirasjoner