Derfor valgte Hana Alendar Concise tretak

Vår gjestedesigner Hana Alendar har slått seg opp som fargespesialist og interiørrådgiver på Lillehammer, der hun selv bor sammen med samboeren. På egen fritid har de brukt flere år på å pusse opp en eldre enebolig med tilhørende fasiliteter – deriblant en garasje som har fått Concise tretak fra MøreRoyal-serien.

Concise – for det moderne hjem

Garasjen til Hana og samboeren er et prosjekt som i sin helhet er kledd med MøreRoyal Concise. Både kledning og tretak er grå Concise, og valget på dette var langt i fra tilfeldig. Hana og samboer Stian kjøpte for noen år siden et hus fra 1937, og har brukt mye tid og energi siden kjøpet på å transformere det gamle huset til en moderne perle.

Trevirke preger i stor grad moderne arkitektur, og for å fullføre uttrykket da Hana og Stian skulle bygge garasje så gikk de for Concise fra MøreRoyal.

Concise Collection, som er designet for modern arkitektur, er laget for å kunne montere med skjult innfesting. I tillegg har Concise en eksklusiv «sawcut» som gir en spesialbehandlet overflate med en børstet følelse, mindre fiberreising og jevnere fargeheft. I tillegg til alle de andre gode egenskapene som MøreRoyal har fra før.

Les mer om Concise Collection her

Eksklusive løsninger med Concise

På eiendommen til Hana, står garasjen svært synlig til ved innkjøringen, så det var viktig for både henne og samboeren at det ble skikkelig fint. Det var også viktig at det ble så mye treverk som mulig – for en strøken finish.

Hana og Stian tok litt av konseptet med Concise – altså muligheten for skjult innfesting – og tenkte ett skritt lengre. Hva med en skjult takrenne?

Vi ville ha mest mulig treverk

Løsningen ble å velge en litt smalere takrenne enn standard. Deretter var det enkel utlekting av veggen som skulle til for å gi garasjen den eksklusive følelsen Hana ønsket til å begynne med. Og tretaket ble lagt litt over for å dekke takrenna mest mulig til.

La deg inspirere av Hana på hennes Instagram og på hennes hjemmeside

Kvalitet og vedlikeholdsvennlig tretak

Selv om et tak ikke akkurat kan defineres som en horisontal flate, så er vedlikeholdsbehovet for et tretak omtrent det samme som en horisontal flate. For MøreRoyal sin del betyr det at vi anbefaler etterfylling av olje på tretaket først etter 6-7 år. Det er et intervall Hana Alendar lever godt med.

MøreRoyal trenger lite vedlikehold

Hana Alendar

Og fordi vedlikeholdsbehovet er så lavt, så gir det Hana og Stian bedre tid til å se på nye prosjekter når våren og utesesongen slår inn over landet, i stedet for å måtte beise tak, vegger eller terrasse halve sommeren.

Les mer om vedlikehold av MøreRoyal

Ved å velge MøreRoyal, har Hana vist at man kan være både stilsikker, moderne og innovativ med tretak i MøreRoyal Concise.