Gjesteblogger: Nina Lunde / @villafloris

Vi ønsker Nina Lunde med Instagramprofilen @villafloris velkommen som ny ambassadør for Talgø. I halvannet år har familien planlagt den nye uteplassen i samarbeid med hagedesigneren Darren Saines.

Nina Lunde
Foto: Anne-Cathrine Nannestad

Uteplassen blir delt opp i ulike soner med spennende materialvalg. På nedsiden av villaen blir det lagt lektegulv i stedet for vanlige terrassebord. Lektegulv er relativt nytt i Norge, og et spennende valg for å bryte opp tradisjonelle terrassegulv.

Resten av uteplassen får nyheten Concise Collection i grått. Det blir også snekret gjerder, pergola, sofa, benker og plantekasser i MøreRoyal®. Ninas mann har jobbet med reisverket i tre måneder, og nå venter familien spent på levering fra Talgø.

Nina har siden oppstarten av Instagramkonkurransen Gullfjæren i 2018, blitt nominert hvert eneste år. Gullfjæren kårer 15 ulike kategorier, og er en stor begivenhet for alle som er lidenskapelig opptatt av interiør. I 2018 vant Nina Gullfjæren Klassisk, hvor hun også var finalist i 2019. I år er hun finalist i Gullfjæren Stue, som arrangeres i september på Hotel Continental i Oslo.

Nina har en klassisk maksimalistisk stil, som inspirere både klassiske, nordiske og minimalistiske hjem. Den profilerte journalisten styler alltid med det hun elsker, og kjøper ofte interiør på impuls. Nina styler kun med det hun elsker, og lar seg ikke påvirke av det andre gjør. I Villa Floris er alt lov, så lenge det gir et luksuriøst preg. Ninas beste tips for en gjennomført stil, er å gå ton i ton på vegger og møbler.

Nina Lunde hus
Foto: Nina Lunde

Følg med på våre digitale flater fremover så vil dere finne fine saker og tips om hvordan Nina og familien har planlagt sin drømmehage.

Se Nina sin instagramkonto @villafloris

Inspirasjoner