Møt våre gjestedesignere

Møt våre gjestedesignere: Marte Helgetun, Anette Wie og Silje Skrinde Endelig kan vi lansere årets store nyhet på inspirasjonsfronten: vi har startet blogg! Med oss på laget har vi fått tre meget dyktige gjestedesignere, som i løpet av våren vil komme med sine DIY-tips med MøreRoyal® i hovedrollen. Bli nærmere kjent med Marte Helgetun, Anette Wie og Silje Skrinde – og la deg inspirere!

Hvorfor gjestedesignere, tenker du kanskje? Enkelt forklart ønsker vi å bistå deg som gjerne vil komme i gang med egne prosjekter, men som ikke helt vet hvor du skal begynne. Det er nemlig stadig flere som ønsker å bruke fritiden sin på små og store prosjekter ute i hagen, og som er på jakt etter idéer og forslag til løsninger som «hvermannsen» kan håndtere. Når det kommer til trelast finnes det naturlig nok også trender, som vi ønsker å bringe med oss inn i våre DIY-prosjekter. Våre gjestedesignere har mye kompetanse innen nettopp design og trender, samtidig som de har like mange tommeltotter som deg og meg. Du kan derfor være trygg på at inspirasjon blir kombinert med enkle forklaringer som gjør dette overkommelig for oss alle.

Bli kjent med Marte Helgetun

Marte Helgetun

Marte Helgetun driver firmaet Design by Marte Helgetun AS hvor de i dag er tre ansatte. Marte er en allround designer med mange års erfaring som AD og webdesigner i reklamebyråer i Oslo og Trondheim. De siste årene har strikkedesign tatt det meste av tiden hennes og hun har gitt ut 3 bøker på Gyldendal Forlag. Når hobbyen blir til jobb er det imidlertid avgjørende å finne andre arenaer hvor man kan koble ut. Etter at hun og mannen tok over gården for noen år siden har derfor hage blitt en stadig viktigere del av fritiden hennes.

Marte Helgetun og hennes design kan du lese mer om her:

Hjemmeside
Facebook
Instagram – strikk
Instagram – hage

Bli kjent med Anette Wie

Anette Sørum Wie

Kreative mennesker har ofte mange jern i ilden, og Anette Wie er intet unntak i så måte. Hun er nemlig både AD, designer, kreatør, innholdsleverandør og DIY´er, samt gründeren bak merkevaren Designparken. Designparken er et norsk designfirma som lager og selger interiør- og tekstilvarer, inspirert av skandinavisk natur og kultur. Anette har alltid vært lidenskapelig opptatt av design og har jobbet med dette i de siste 25 årene. Hun har nå funnet sin nisje i Designparken hvor norsk design og bærekraftig, kortreist produksjon står i sentrum. Anette er alltid i ferd med å pusse opp eller bygge et eller annet, gjerne med en egen, unik tvist. Hagen er mye i bruk, og er også et yndet sted for å koble av og lade batteriene. Vi er derfor spente på hva hun vil vise oss av både små og store prosjekter i MøreRoyal® denne våren og sommeren.

Anette Wie og hennes design kan du lese mer om her:

Hjemmeside
Facebook
Instagram

Bli kjent med Silje Skrinde

Silje Skrinde

Vår siste gjestedesigner heter Silje Skrinde og bor i et moderne funkishus på Toten. Hun beskriver seg selv som en influencer med lidenskap for interiør og design, og med over 20.000 følgere på Instagram er det liten tvil om at Silje inspirerer mange. Huset har hun og mannen tegnet selv, og det sto ferdig høsten 2017. Valg av materialer var noe de var veldig opptatt av, og målet var å finne materialer som var nesten vedlikeholdsfrie, holdbare og av høy kvalitet. For Silje og mannen falt valget naturlig på MøreRoyal® i fargen RS.25 setersvart, et valg de er veldig fornøyde med. Som gjestedesigner vil Silje presentere ulike prosjekter de har hatt i tankene helt siden huset ble bygd, og ser nå frem til å ferdigstille uteområdet med våre følgere med på laget.

Silje Skrinde kan du følge her:

Instagram

Vi gleder oss til å ta fatt på en spennende reise sammen med våre nye gjestedesignere!

Inspirasjoner