Ny gjestedesigner: Laila Lillerovde / @villalille

Årets store nyhet på inspirasjonsfronten er Talgøs egen blogg, hvor vi har fått med oss en rekke dyktige gjestedesignere på laget. Vi lanserer nå nok en gjestedesigner med et spennende MøreRoyal®-prosjekt på trappene, nemlig Laila Lillerovde fra Fosnavåg på Sunnmøre. Laila kan du følge på Instagram under @villalille, hvor det også vil bli lagt ut små glimt etter hvert som prosjektet tar form. Et riktig dypdykk i prosjektet kan du ta på våre inspirasjonssider i løpet av våren. Stay tuned!

Vår nye gjestedesigner: Laila Lillerovde

Laila Lillerovde

Laila opprettet byggedagboken @prosjektdrommehus på Instagram, da hun og mannen i 2014 startet byggingen av sitt funkisinspirerte hus på en fantastisk naturtomt på Nautøya ved Fosnavåg. I 2016, da det moderne og stilrene huset stod ferdig, hadde Laila allerede fått en trofast følgerskare på hele 5.000, som fikk et lite innblikk i livet på Sunnmøre. Kontoen skiftet da navn til @villalille, og siden byggedagboken hadde fått gode tilbakemeldinger, fortsatte Laila å dele inspirerende interiørbilder fra det nye hjemmet, og vipps… 1 år senere hadde @villalille over 100.000 følgere! Vi lar oss både imponere og begeistre over Lailas unike hjem.

@villalille
Foto: @villalille
@villalille
Foto: @villalille
@villalille
Foto: @villalille
@villalille
Foto: @villalille
@villalille
Foto: @villalille
@villalille
Foto: @villalille
@villalille
Foto: @villalille

Fakta

  • Instagramkonto: @villalille
  • Hus: Ferdighus som er tegnet litt om
  • Stil: Moderne og koselig, med personlig preg
  • Bor sammen med: Ektemannen Stig og hunden Mocca

Lailas nye prosjekt

Vi i Talgø ønsker å bistå deg som gjerne vil komme i gang med egne MøreRoyal®-prosjekter, men som ikke helt vet hvor du skal begynne, og Lailas prosjekt er en real innertier i så måte. Laila og ektemannen har brukt mye MøreRoyal® på sin enebolig, og ønsket å fortsette med dette, for å få en gjennomgående og helhetlig stil. Nå er det rekkverk som står for tur, og med moderne Concise lekter i RB.10 brun, er vi sikre på at de kreative og driftige paret får tryllet frem et rekkverk flere vil la seg inspirere av.
Vi gleder oss i alle fall til fortsettelsen!

Les mer om våre andre gjestedesignere her

Inspirasjoner