MøreRoyal for deg som arkitekt – vi hjelper deg på veien

Som arkitekt er du nok opptatt av å planlegge, tegne og designe det bygget som passer nøyaktig det formålet som du og din oppdragsgiver har definert. Dersom MøreRoyal er et av produktalternativene du vurderer, hjelper vi deg mer enn gjerne på vegen mot målet. Med et variert utvalg i profiler, dimensjoner og farger, er våre dobbeltbehandlede materialer nemlig høyaktuelle i både privat- og proffmarkedet. Og du? Skulle du være på jakt etter noe unikt er vi selvsagt klare til å drodle litt med deg. Her kan du ta en nærmere titt på noen av hjelpemidlene vi har utarbeidet nettopp for deg som er arkitekt.

BIM-objekter

MøreRoyal er tilgjengelig som BIM-objekter via bimbear.com, en egen plattform for arkitekter og andre rådgivere i prosjektmarkedet. Gjennom Bimbear får du tilgang til gode og lettbrukte BIM-objekter som effektivt kan brukes i prosjektering. BIM-objektene er knyttet opp mot NOBB, slik at all produktinformasjon er lett tilgjengelig. Slik kan du som arkitekt ta langt mer velinformerte valg.

Har du et spennende referanseprosjekt i MøreRoyal?
Vi oppfordrer alle arkitekter til å laste opp sine referanseprosjekter til inspirasjon for andre brukere.

bimbear_talgo

Last ned BIM-objekter

Vareprøver

Tre er et allsidig materiale, og med MøreRoyal er valgmulighetene mange. Velg klassisk design, dimensjoner og profiler der du ønsker et mer tradisjonelt uttrykk, eller velg produkter fra Concise Collection for et stilrent, stramt og langt mer moderne sluttresultat. Er du usikker på hvordan produktet ser ut «live»? Vi har full forståelse for at du gjerne vil se, ta og føle på produktene – først da kommer detaljene virkelig frem! Ta kontakt med oss, så sender vi vareprøver på de produktene du ønsker å ta en nærmere titt på i løpet av kort tid. Vi tilbyr selvsagt vareprøver i alle fem farger.

Ta kontakt for vareprøver

Arkitektboks

Visste du at vi også tilbyr egne arkitektbokser til deg som arkitekt? Vi har to ulike varianter, én arkitektboks for tradisjonell MøreRoyal og én arkitektboks for Concise Collection. I arkitektboksen finner du litt informasjon om MøreRoyal, farger, produkter, profiler og egenskaper, og selvsagt vareprøver i ulike farger. Nytt av året er at vi også har fått plass til en vareprøve av fargen natur – ferdig grånet (værpåvirket i 1-2 år). En mye etterspurt og kjær tilvekst til vår arkitektboks!

concise_box

Ta kontakt for arkitektboks

Showroom

I Todalen i Surnadal kommune finner du vårt showroom. I «Gammelfabrikken», i historiske omgivelser og i de gamle lokalene til Talgø Møbelfabrikk, har du mulighet til å komme å ta våre produkter nærmere i øyensyn. Her har vi utstillinger hvor vi viser en rekke av våre produkter i bruk, både innendørs og utendørs, samt en helt egen utstilling for Concise Collection. Ønsker du å ta turen innom vårt showroom er du hjertelig velkommen, dette kan avtales med en av våre salgsrepresentanter.

showroom_talgo

Spesial

Skal du i gang med et prosjekt som krever noe litt utenom det vanlige, eller hvor du trenger å drodle litt med tanke på hvordan våre produkter kan brukes på nye og kreative måter? Vi vet at ikke alle prosjekter er A4, og vi elsker å jobbe med de unike prosjektene. Vi strekker oss også langt der det er behov for produkter som krever enkelte tilpasninger for å oppnå ønsket sluttresultat. Vår proffkontakt vil raskt kunne gi deg en tilbakemelding på hva vi kan levere!

Referanseprosjekter

Av og til kan det være greit å ta et dypdykk i prosjekter som andre står bak, for å virkelig kick-starte de små grå. Vi har produsert royalbehandlet trelast i nærmere 40 år, og har dermed vært borti det meste av prosjekter, både eneboliger, rekkehus, leilighetsbygg, barnehager, skoler, omsorgsboliger, sykehus, hoteller osv. osv. Ja, listen bare fortsetter og fortsetter! La deg inspirere du også – i vår referanseoversikt finner du en mengde spennende prosjekter hvor vi har levert MøreRoyal-produkter. Informasjon om lokalisering, ansvarlig byggherre, materialer, farger, profiler og dimensjoner finner du under hvert prosjekt. Håper det kommer til nytte!

Ta en titt på våre referanseprosjekter

Egen proffkontakt

For at du skal få best mulig bistand på vegen har vi en egen proffkontakt for deg som arkitekt. Vår proffkontakt kan for eksempel gi brennhete tips om aktuelle referanseprosjekter som kan passe med de produktene du vurderer, eller tipse om andre inspirerende prosjekter i området du holder til i. Ta kontakt med Brynjar for kyndig veiledning på ditt prosjekt.

Brynjar A.Moe

Brynjar A. Moe

Prosjekt- og Arkitektkontakt
Tlf. 93 24 53 17
brynjar.ansnes.moe@talgo.no

Følg oss!

Følg oss gjerne på Facebook (Talgø PROFF), Instagram eller LinkedIn for mer inspirasjon.