Hvorfor velge Concise Collection?

Concise Collection®, sier du? Ja, vi i Talgø syntes det var på høy tid at også trelast ble satt under lupen – og fikk et nytt og moderne design. Concise Collection® er en serie som består av kledning, terrasse, lekter og tretak, med et design tilpasset moderne arkitektur. På alle produktene i hele kolleksjonen er profilene strammet opp, med rette linjer og skarpere kanter. Det gir et tydelig designuttrykk og en serie produkter som passer godt sammen.

Samme egenskaper som øvrig MøreRoyal

Alle produkter i Concise Collection har de samme, unike egenskapene som øvrig MøreRoyal. MøreRoyal er dobbeltbehandlede materialer, både trykkimpregnert og kokt i olje under vakuum. Dette gir dem unike egenskaper som er ideelle i proffmarkedet:

  • Førstesortert trelast – kun det beste er godt nok
  • Formstabile materialer – mindre vridning, krymping, svelling, sprekking og flising
  • Lang holdbarhet – impregneringen kapsles inn i treet
  • Ekstremt råtebestandig – 50 års råtegaranti
  • Lite og enkelt vedlikehold – kan fint stå i 10-20 år uten noen form for etterbehandling
  • Miljøvennlige materialer – svært god miljøprofil

Les mer om MøreRoyal her

Et design tilpasset moderne arkitektur

Concise Collection er en serie produkter utviklet med den moderne bolig i tankene, hvor alle produkter har et rent og stramt uttrykk. Alle buede kanter og runde hjørner er fjernet, og erstattet av en liten faskant som hindrer oppflising av materialene.

Overflaten på produktene får en lett strukturhøvling, kjent som «sawcut». Det innebærer at materialene tilføres ørsmå mønster i overflaten, og selve overflaten føles «børstet». Det gjør at materialene er fine å se på, gå på og ta på. Med en sawcut-overflate sitter også fargepigmentene bedre og strukturen gir mindre fiberreisning.

Se produktene i Concise Collection her

Tilgjengelig både som kledning, terrasse, lekt og tretak

Hele tanken bak Concise Collection var å skape en kolleksjon med et tydelig designuttrykk på alle produkter, slik at disse kan kombineres etter eget ønske. Slik oppnår man et sammenhengende og gjennomført design. Kombiner gjerne ulike profiler, dimensjoner og farger for å skape nye og spennende arkitektoniske uttrykk.
Produktsortimentet er under stadig utvikling.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Skjult innfesting på kledning – når finishen teller

Spiker/skruehoder vil på ferdig fargesatte materialer ikke bli overmalt og kan da bli svært synlige, særlig på mørke farger. Dette har vi løst gjennom en spesialutviklet kledning som skjuler all innfesting ved at skruer/spiker ligger gjemt i en not og fjær-lignende profil. Dette gir en ren overflate uten synlige skruer på veggen. Lekkert, ikke sant?
Løsningen er testet og godkjent av Norsk Treteknisk Institutt.