Halvor Bakke – snart fem år som MøreRoyal-ambassadør

Det er snart fem år siden Talgø og Halvor Bakke formaliserte samarbeidet som hadde oppstått som følge av gode relasjoner gjennom «Eventyrlig Oppussing». Halvor valgte rett og slett å bli MøreRoyal-ambassadør, et verv han nå har hatt i lang tid. Så hva passer vel bedre enn et lite tilbakeblikk på årene med Halvor som ambassadør?

Halvor Bakke hjemme på Trae

Fra skepsis til stolthet

Selv om Halvor og teamet i Eventyrlig Oppussing hadde benyttet seg av MøreRoyal på en lang rekke prosjekter på slutten av forrige tiår, var det med en viss skepsis Halvor gikk inn i samarbeidet med Talgø. Ikke på grunn av usikkerhet til produktet, som han visste holdt svært høy kvalitet, men kanskje mer til Talgø som produsent?

Halvors syn på Talgø og MøreRoyal-gjengen har imidlertid endret seg mye siden den gang.

Jeg oppfattet dem som litt trauste og bakoverlente, men der tok jeg grundig feil!

Halvor Bakke

Han trekker gjerne frem bærekraftsansvaret og det nære, norske som store oppsider ved samarbeidet.

– Det har vært givende å få promotere en norsk produsent, samt fronte det både dem og jeg står for. Så lenge vi kan handle kortreist er det veldig fint, uansett om det er mat, drikke eller varer. Av og til er det gøy å ta feil også!

LES MER: Talgø tar miljøansvaret på alvor

Halvor Bakke hjemme på Trae

Innovatører holder sammen

Gitt Halvors virke som «profesjonell oppusser», er det neppe skivebom å kalle ham innovatør på heltid. Vi i Talgø er også stolte av vår tradisjon som innovativ og nyskapende produktutvikler, og noen ganger stemmer rett og slett det gamle uttrykket «like barn leker best».

– Talgø er alltid på jakt etter nye løsninger og jobber kontinuerlig med nye produkter. I tillegg er de bestandig på tilbudssiden. Hvis jeg har ideer så er det aldri blankt nei. Jeg er imponert både over hvordan de jobber og hvordan de tar bærekraftsansvar. De har blitt mye mer synlige med årene.

At samarbeidet har båret frukter er det liten tvil om. Halvor er ikke typen som er redd for å prøve nye ting, og både innovasjon og inspirasjon er utvilsomt noe Halvor og Talgø har funnet hos hverandre. Den utviklingen ser Halvor med glede tilbake på.

– Som designelement er MøreRoyal i utvikling både med tanke på form og farge. Men like mye handler det om å vise frem andre og flere måter å bruke materialene på.

Da er det kanskje bare naturlig at Halvor har falt hodestups for en av de største innovasjonene fra Talgø de siste årene: Concise Collection.

– Jeg er veldig begeistret for den børstete, myke overflaten. Og så den gråfargen da…

LES MER: Concise Collection – hva er greia?

Concise collection på Trae
Concise grå på Turufjell

Solid grobunn

Når Halvor blir bedt om å se på utviklingen som både trevirke og MøreRoyal har hatt i markedet siden samarbeidet først ble inngått, ser han flere tydelige trender.

– Både tretak og kledning har blitt mer synlig med årene. Og så har vi blitt mye flinkere til å se på andre bruksområder for terrassebordene. Det er flere ambassadører som viser dette.

Det er lite som tyder på at populariteten til MøreRoyal og trevirke ellers vil avta i årene som kommer. Og ifølge Halvor er MøreRoyal like god enten den tar rollen som lagspiller eller stjerna i prosjektet.

– Tre kommer alltid til å være der. Det er mykt og varmt, og vi trenger det i hverdagen – både inne og ute. Vi trenger det til å skape de fine kontrastene med de andre materialene. MøreRoyal blandet med gress, skifer eller elvegrus, for å nevne noe, gjør oss i stand til å blande og lage ulike soner.

Da skapes magi.

Halvor Bakke

LES MER: La deg inspirere med MøreRoyal

Halvor Bakke på hytta på Turufjell

En skål for fremtiden

Vi i Talgø ønsker å benytte anledningen til å takke Halvor for det fantastisk fine, gode og ikke minst givende samarbeidet så langt.

Og når denne artikkelen publiseres er vi også ganske så nære ny sesong med Eventyrlig Oppussing, så da ønsker vi i tillegg Halvor og gjengen lykke til med det! Og hvem vet? Kanskje har de funnet på noe ekstra lurt og flott med MøreRoyal også i år?

Og du? Mens du venter, kan du gjerne ta et tilbakeblikk på andre prosjekter med MøreRoyal på Eventyrlig Oppussing.

Foto: Ragnar Hartvig/Lediard Foto AS/Talgø MøreRoyal