Halvor Bakke blir MøreRoyal-ambassadør

Talgø MøreTre har de siste årene vært samarbeidspartner og leverandør til TV-programserien «Eventyrlig oppussing» på TV3, der Halvor Bakke er programleder og designer. Det gode forholdet tas et skritt videre når Halvor Bakke nå formaliserer sitt samarbeid med nordmørsbedriften og blir MøreRoyal®-ambassadør de kommende årene.

Halvor Bakke er en karismatisk og dyktig designer og TV-personlighet. Han har de siste årene har opparbeidet seg en stor tilhengerskare både gjennom sine TV-programmer, bøker, foredrag og egne mediekanaler. På sin engasjerte og levende måte snakker han med stor faglig tyngde om trender, stiler, farger, kreativitet og designuttrykk.

Foto: t.v Janne Rangnes (Konseptutvikler Talgø), Heid Snekvik (Marketingsjef Talgø), Halvor Bakke, Brynjar Ansnes Moe (Salgssjef Talgø)

Et naturlig samarbeid

– For oss var det naturlig å ta det gode samarbeidet vi har hatt med Halvor et skritt videre, sier Salgs- og markedssjef Bjørn Hauglann i Talgø MøreTre.

– Halvor har gjennom de siste årene blitt godt kjent med produktene våre, så begge parter er trygge på og står inne for det vi leverer i markedet. Det er spennende å få med en så dyktig designer på laget, og vi gleder oss til å utvikle MøreRoyal sin posisjon.

– Talgø MøreTre har også i 2019 levert rekordomsetning og opplevd stor vekst, men ser hele tiden etter nye måter å utvikle seg på. «Inspirasjon og innovasjon» har vært nøkkelbegreper i Talgøs strategi gjennom mange år, og samarbeidet med Halvor Bakke er en ny faktor som passer godt inn i denne tankegangen.

– Halvor er en av de aller fremste i Norge på sitt fagfelt, og leverer kreative og flotte uterom som appellerer bredt, sier marketingsjef Heid Snekvik. Hun har forhandlet frem avtalen. Vi føler oss priviligerte som fikk til denne avtalen, da Halvor er en etterspurt fagperson og ressurs med smekkfull kalender. Han prioriterer hardt hva han sier ja til, men dette hadde han hadde lyst til å gjøre.

Halvor bruker selv MøreRoyal hjemme og på hytta

Halvor uttaler også at han er svært tilfreds med denne avtalen.

– Som Bjørn sier kjenner jeg produktene godt og har hatt gleden av å bruke dem både i programmene våre på TV og privat hjemme på hytta mi. Jeg har stor sans for treverk, det er så levende, lunt og ekte. Og så er det viktig for meg at MøreRoyal er et miljøvennlig kvalitetsprodukt som er produsert i Norge. Talgø har gjort det godt og jeg har virkelig sansen for det de driver med, så dette var en forespørsel jeg ikke kunne si nei til. Nå skal jeg legge MøreRoyal tretak på hytta mi, og noen nye terrasser hjemme på småbruket på Trae til våren.

Samarbeidet med Bakke presenteres i disse dager på messer for de ulike byggevarekjedene som forhandler MøreRoyal, og Talgø forventer en god mottakelse av nyheten.

– Talgø skal være en innovativ og utviklingsorientert bedrift som gjerne gjør ting litt annerledes enn andre i bransjen. Å inngå et slikt samarbeid i en ellers ganske konservativ bransje er nok noe utradisjonelt, men like fullt en riktig vei for oss. Dette er et viktig grep rettet mot forbrukermarkedet. Samtidig intensivere vår satsning også på proffsegmentet innen byggevare, sier Bjørn Hauglann.

De første reklamefilmene med Halvor og MøreRoyal er allerede klare, og disse vil presenteres i ulike kanaler i jevne drypp utover våren og sommeren.

Inspirasjoner