Velg skyvedører i glass til hagestuen

Ønsker du å stenge av hagestuen din for nedbør og vind, eller er du bekymret for uinviterte gjester som fugler eller naboens katt? Skyvedører i glass hever kvaliteten på din hagestue og gir utvidede bruksområder. Kanskje vil du også bruke den som en samlingsplass på helårsbasis?

Hagestue grå
Foto: Interiørfoto AS

Skyvedører i glass gir økt bruk av hagestuen

Vi nordmenn vet å nyte livet utendørs, og stadig flere velger å oppgradere uterommet med en hagestue eller multibod. En hagestue blir et eget samlingssted i hagen, med en lun og hyggelig atmosfære. Her er det godt å trekke seg tilbake med en god bok eller samle venner til et sosialt treff.

Er du lei av at vind og regn skal bestemme når hagestuen skal tas i bruk? Da anbefaler vi å sette inn skyvedører i glass. Du beholder både utsikten og den intime atmosfæren, men får samtidig en praktisk og flott løsning som sikrer økt bruk, gjerne hele året gjennom. Slik kan du også la hagemøblene stå, selv når høsten melder sin ankomst.

Hagestue

Våre skyvedører i glass

Skyvedørene selges som sett i 240 cm bredde og 300 cm bredde, med foringer i MøreRoyal brun eller grå, tilpasset Talgø PlusConcept. Dørene har 3 glassfelter i full høyde, skyvespor i topp/bunn og dørene kan ettermonteres i ferdig oppsatt hagestue. Dørene kan skyves opp både til høyre og til venstre, med venstre side sett utenfra som låsepunkt. Fargen er en mørk, varm grå som står godt sammen med både de brune og de grå byggene. Skyvedøren leveres komplett med utforingsdeler som får den til å passe perfekt inn i byggesystemet.

De loddrette lukkeprofilene er utstyrt med integrerte grep i myke former. Det gir et stilrent uttrykk og forsterker samtidig døren så den blir mer stabil. Den har også gummipakninger som demper både ved åpning og lukking. Snapplås-håndtak monteres på innsiden for låsefunksjon og sentrering av dørene.

Bestill skyvedører som tilvalg eller velg en av våre standardmodeller

Skyvedører kan man bestille som enkeltelement via vår 3D byggmodul, eller man kan velge en av våre standardmodeller med skyvedør.
Fiks ferdig – enklere blir det ikke.

Se modellene i Talgø PlusConcept her

Bestill skyvedør via vår 3D byggmodul

Hagestue

FAKTA SKYVEDØR:
Farge: RAL 7022 Umrograu
Glass: Enlags herdet glass 4mm, uisolert

Skyvedør 240 cm:
Karm: 2144 B x 2180 H
Dør: 722 B x 2150 H x 3 felter

Skyvedør 300 cm:
Karm: 2744 B x 2180 H
Dør: 922 B x 2150 H x 3 felter

Skyvedør til hagestue