Talgø går inn som majoritetseier i Einar Mork Snekkerverksted AS

Talgø Invest AS har kjøpt 51 % av aksjene i Einar Mork Snekkerverksted AS på Averøya. Med dette innlemmes nok en velrennomert kvalitetsbedrift i Talgø-konsernet, og tilrettelegger for et nært samarbeid med verdifulle synergier fra 2023.

Fra venstre: Einar Mork, Henning Mork, Erling Talgø, Harald Mork og Svein Løvik. Foto: Jon Olav Ørsal.

Einar Mork Snekkerverksted AS – fagkompetanse gjennom 70 år
Einar Mork Snekkerverksted AS har vært kjent som en solid lokal aktør innen nybygg og rehabilitering siden 1952. Bedriften utfører i hovedsak oppdrag i Averøy og nærliggende kommuner, med 12 dyktige ansatte i staben og en omsetning på nærmere 30 millioner.


Med egne kvalitetskrav om håndverksmessig solid arbeid, har Einar Mork Snekkerservice opparbeidet seg en lang rekke trofaste kunder og et rykte som en dyktig og pålitelig aktør i byggebransjen. Bedriften er medlem i byggmesterforbundet, er godkjent lærebedrift og har et komplett snekkerverksted med verktøy som trengs for å gjenskape unike bygningsdetaljer til restaureringsarbeid.


https://www.einarmork.no/

Vi mener at avtalen med Talgø Invest AS bidrar til en positiv utvikling av Einar Mork Snekkerverksted AS inn i en spennende fremtid, til glede for våre ansatte og lokalsamfunnet.

Henning Mork
Henning Mork og Erling Talgø. Foto: Jon Olav Ørsal.

Talgø Invest AS styrker laget på Nordmøre
Talgø Invest består av en trelastdivisjon, en byggdivisjon og en butikkdivisjon, og omsatte i 2021 for 927 millioner.


Flaggskipet i konsernet er Talgø MøreTre AS, som produserer trelastprodukter i MøreRoyal® til byggevarebransje og prosjektmarked, med hovedvekt på produktgruppene kledning og terrasse.


Byggdivisjonen i Talgø produserer elementer i tre, har ulike oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering, samt utfører større feltutbygginger. Når Einar Mork Snekkerverksted tiltrer som nyeste tilskudd, teller Talgø Byggdivisjon 7 ulike selskaper.

Vi i Talgø er stolte over å ha inngått avtale med nok et solid familieselskap her på Nordmøre. Einar Mork Snekkerverksted kommer nå inn som enda en kvalitetsbedrift i konsernet – noe som legger til rette for positiv utvikling i begge retninger og spennende synergier.

Erling Talgø og Svein Løvik


Talgø Byggdivisjon har mål om fortsatt vekst i årene som kommer, og ønsker å bli en konstellasjon av kvalitetsbedrifter med bred fagkompetanse innen byggenæringen og med lokal tilhørighet.

Einar Mork, Terje Talgø og Henning Mork. Foto: Jon Olav Ørsal.

Inspirasjoner