Stilige levegger i MøreRoyal

En ny generasjon norskproduserte levegger i MøreRoyal® med moderne design og designlikhet med hagestuer og multiboder fra Talgø PlusConcept. Skjerm for vind og innsyn med tette vegger, eller åpne for utsikt med vegger med glass.

Gråe levegger

Hvorfor levegg?

 1. Beskyttelse mot vær og vind
  Det finnes mange gode grunner til å sette opp en levegg, men en av de vanligste årsakene er behovet for litt beskyttelse fra naturkreftene. Husk å ta hensyn til lokale forhold når leveggens hovedfunksjon er å beskytte mot ruskevær og vind.
 2. Hindre innsyn
  Ønsker du å verne en terrasse eller deler av et uteområde mot innsyn? Da kan en levegg være et godt alternativ. Velger du en variant som er tett får du raskt og effektivt et usjenert sted å trekke deg tilbake. Ønsker du å beholde noe utsyn kan det være smart å se nærmere på levegger med glassfelt, eller kombinere dette med tette vegger.
 3. Skape skygge
  På de varmeste dagene kan det være både behagelig og nødvendig å ha et sted med skygge for å trekke seg tilbake, og mange setter opp levegger nettopp av den grunn. Ønsker du å bruke en levegg for å skape skygge, vurder solforholdene nøye, slik at du oppnår ønsket effekt på riktig tidspunkt av dagen.
 4. Skape soner
  Det snakkes mye om soner i uterommet, og det er ikke uten grunn. Bruker du en levegg kan du enkelt skape naturlige skiller mellom de ulike områdene du har i din hage, som f.eks. barnas lekeområde, grillplassen og solterrassen. Vipps, et lekrere og mer funksjonelt uterom på 1-2-3.

Levegger i MøreRoyal

Har du litt flere tommeltotter enn det du synes er komfortabelt? Frykt ikke! På markedet finnes det en rekke ferdigproduserte levegger i ulike stiler og prisklasser. Våre levegger leveres med lik kledning på begge sider, slik at du får en levegg som er like pen på både utside og innside. Det er heller ingen synlige skruer på veggflatene. Tilgjengelig i fire ulike varianter, med og uten glass. Velg mellom fargene MøreRoyal grå og brun.

levegger_graa
levegger_brun

Se våre levegger her

Konstruksjon og montering

Leveggene leveres med en solid ramme på 36×73 millimeter, og elementer med glass leveres med 4 mm herdet glass. Leveggene monteres enkelt, uten tykke stolper i sammenføyningene. Benytt stolper hvis du skal montere mange levegger på rad, og veggene trenger avstiving. Leveggene kan festes i eksisterende konstruksjon, eller frittstående ved hjelp av stolper, og på dekke av tre, betong, bakke eller fjell.

Hvor får jeg kjøpt levegger i MøreRoyal?

Våre levegger selges hos de store byggevarekjedene i Norge.
Spør hos din forhandler!

Finn forhandler her